Angyal Csaba

Csaba 1997-től több ismert rendezvényszervező cégben dolgozott, mint kreatív igazgató. 2008-ban igazolt a Gála csapatához. A sikeres együttműködés eredményeképpen 2011-ben Touche Event néven közös céget hozott létre az Eventrend Holdinggal, amely elsősorban egyedi aktivitások és szabadidős programok fejlesztésével, üzemeltetésével foglalkozik. 2012-től csapatával együtt koordinálja a WestEnd és az Eventrend Holding eseményeit.

Karrierút

2008-ban kezdtem a Gálánál dolgozni, mint kreatív igazgató. Elsődleges feladatom volt, hogy az újjá alakult Gála Eseményszervező Kft-ben kialakítsam az ügynökségi rendezvényszervezést. Felelősségem igényes, átgondolt, nyerő ötletekkel fűszerezett rendezvénykoncepciók létrehozása, illetve az alapvetően vendéglátással foglalkozó kollégák képzése ügynökségi vonalon. 2011-ben alapítottuk közösen az Eventrend Holdinggal a Touché Event Kft-t, amely játékok, aktivitások fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik elsősorban, illetve néhány kiemelt partner számára komplett rendezvényszervezéssel. Mindemellett 2012-től bonyolítjuk a WestEnd City Center eseményeit.

Személyes misszió

Szakmai szempontból egy sikeres, kreatív működésen alapuló, unikális szolgáltatásokat nyújtó mini holding vezetőjévé válni. Megvalósítani, hogy mindezek mellett végre egy tartalmas magánéletet és társasági életet tudjak fenntartani. Néhány év múlva, akár közös üzemeltetésben egy saját 15-20 szobás szálloda megalkotása, majd pedig üzemetetése, amíg bírom energiával. Emellett szívesen tölteném a munkaidőm és a szabadidőm egy részét akár önkéntesként, vagy szervezőként egy felemelő cél érdekében

Amire büszke vagyok

Az elmúlt évek során számtalan eseményt szerveztem és írtam hozzá koncepciót. Erre kimondottan büszke vagyok. Emellett büszke vagyok az enyhén cinikus, de sohasem bántó humorérzékemre, a barátaimra és mindenekfelett a családomra.
CLUB