Hotel és vendéglátás üzemeltetési szolgáltatások

Az Eventrend Group ingatlantulajdonosoknak, befektetőknek, fejlesztőknek kínál professzionális üzemeltetési szolgáltatásokat a szállodaipar és vendéglátás minden területén.


Mit vállalunk?

Legyen az ingatlan már működő vagy még tervezett, az Eventrend Group alaposan megvizsgálja a helyszín adottságait, lehetőségeit, szükség esetén célcsoport kutatásokat végez, modellez és komplex stratégiai javaslatot, illetve ajánlatot tesz annak hasznosítására. Vállaljuk az ingatlan az adott üzemeltetését bérleti szerződés, management megállapodás, üzemeltetési szerződés vagy franchise keretein belül.


Milyen ingatlanokkal foglalkozunk?

Hotelek, rendezvényközpontok, éttermek, kávéházak, cukrászdák, szórakozóhelyek, stadion- és aréna catering szolgáltatások, bevásárlóközpontok food courtjai. Kiemelt fogyasztói mágnesek esetén a franchise márkáink (Séf Asztala, Centrál Grand Café & Bár, Cziniel, Symbol) új bolt nyitása is lehet reális cél.


Kapcsolat a bankokkal

Az Eventrend Grouppal kötött szerződések komoly garanciális elemként jelennek meg a befektetői oldal hazai banki finanszírozása tekintetében.


Hogyan dolgozunk?

A közel 30 év alatt felhalmozott tapasztalatunkat és a legjobb nemzetközi gyakorlatokat összegyűjtöttük és ezt az unikális tudást saját képzési kereteinken belül, az Eventrend Tehetségakadémián osztjuk meg kollégáinkkal. Az itt vezetői licenszet szerzett kollégáink nagyon magas szinten képesek az adott terület mély megértésére, kialakítására és a sikeres működtetésére.

Az Eventrend Groupnál kiemelten fontos számunkra az innováció, a szakmai fejlődés és a naprakészség. Legyen szó beszerzésről, online vagy hagyományos értékesítésről, marketingről, kommunikációról, konyhatechnológiáról, F&B vagy műszaki menedzsmentről, kollégáink felkészülten várják a kihívásokat.


A tervezés

Sok ingatlannak a tervezőasztalon találkozunk, ami a lehető legjobb időzítés. A lehető legmélyebben részt veszünk a sikeres koncepció kialakításában, egyedi előnyök megtervezésében. Segítjük az eszközök beszerzését, ezzel jellemzően komoly megtakarítást érünk el a befektetőnek, és hatósági szakértőnk biztosítja a gördülékeny engedélyezési folyamatot a megnyitásig. Közel 40 egység tapasztalati üzemeltetési számai alapján jó közelítéssel tudunk hosszútávon megvalósítható pénzügyi terveket kialakítani.


Az üzemeltetésről részleteiben

Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen jövedelmező kapcsolat kialakítására törekszünk, célunk, hogy befektető partnereink ne csak elégedettek legyenek, hanem azt érezzék, hogy ingatlanuk a lehető legjobb kezekben van, a vendégek rajonganak érte és a pénzügyi mutatóik is átlag felettiek. Ugyanez a vezérlőelv a dolgozóink esetében is, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden egyes Eventrendes vállalkozás egyben kiváló munkahely is legyen. A hotel vagy vendéglátás üzemeltetésben különös gondot és sok időt fordítunk a valós USP-k megtalálására vagy kifejlesztésére. Hisszük, hogy enélkül a versenyben csak átlagosak lehetünk.

Brandbook stratégia:

Brandbook-ok alakítunk ki az önálló márkára és a legmodernebb digitális és online megoldásokkal támogatjuk a piaci bevezetést és az értékesítést.

Stratégiai PR:

Önálló PR osztályunk folyamatos sajtótámogatása is kiemelt üzleti értéket teremt. Több tucat sajtótermékkel van stratégiai megállapodásunk, ami alapján az üzeneteink gyorsan és hatékonyan jutnak el a célközönséghez.

Optimalizált beszerzés:

Beszerzésünk jelentős részben digitalizált, stratégiai kedvezményekre épülő, ezért a méretgazdaságosság eredménye a kiemelkedőn hatékonyság.

Bevétel és eredmény maximalizálás:

Kész és sok helyen kipróbált programjaink vannak az eredményesség javítására a bevétel szisztematikus növelésére.

Kiemelt piaci és munkaerőpiaci reputáció:

Piaci jó reputációnk miatt a beszállítók, megrendelők és a dolgozók is maximális bizalommal fordulnak hoznánk.

Átlátható vagyongazdálkodás:

Kiemelten kezeljük az ingatlan és vagyonelemeket, arról időszakosan a lehető legrészletesebben számot adunk a tulajdonosnak.

Vezetői információs rendszer:

Fejlett, napi szintű vezetői információ rendszerünk a gazdálkodást naprakészen követhetővé teszi, ami a kontrolling tevékenységünk alapja.

Megállapodás esetén bérbeadóink teljes open-book-ot kapnak a cégünk üzemeltetési számaiban.

Stratégiai HR tevékenység:

Fejlett és teljeskörű HR rendszert üzemeltetünk, ahol a toborzástól, a felvételen át az onboarding folyamaton keresztül a visszajelző beszélgetésekig vagy a Tehetségakadémia képzésekig, átfogó módon kínálunk élethosszig tartó karrier lehetőséget a munkatársainknak. Külön hangsúlyt fektetünk az emberek vezetésére és a magas szintű dolgozói motiváció és lojalitás fenntartására.

Eventrendhotels sales centrum:

Hoteleinket központi foglalási rendszerrel és centralizált értékesítéssel támogatjuk, aminek része a revenue és yield management, továbbá kiemelt figyelmet szentelünk a distribution és channel management szempontoknak is.

Marketing kommunikáció:

A marketingkommunikáció területén kiemelt figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra, a lehető legjobb ranghely elérésére, a vendégvélemények professzionális és naprakész kezelésére a social média felületek tudatos és értékteremtő alkalmazására illetve az adatbázis marketing lehetőségeinek teljeskörű kihasználására. Célunk a leghatékonyabb direkt kommunikációs eszközök használata és a tudatos márkaépítés.

Ügyfélélménytérkép:

Minden szolgáltatási területre ügyfélélménytérképet dolgozunk ki és vezetünk be.

Tudatos vendég visszajelzési rendszer:

Saját rendszerünk minden értékesítési ponton mér vendégelégedettséget Net Promoter Score alapon, mely a vezetői stratégia készítés egyik alapja.

Franchise márkák használata:

Franchise márkáinkat (Séf Asztala, Cziniel) megfelelőség esetén beépítjük a koncepcióba, hogy az még versenyképesebb, sikeresebb legyen.


Zárszó

A - minden pillanat számít – szlogenünk alapján az egyedi alkalom velünk alakul olyan pillanattá, amely az életet gazdagítja és örömtelibbé teszi. Mert mi ezeket a pillanatokat mindig az ahhoz illő gasztronómiai, eseményszervezési vagy hotel megoldással teremtjük meg.

Tapasztalja meg lelkesedésünket és elhivatottságunkat, dolgozzunk együtt!

Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő megkeresését.

Az Eventrend Group csapata