Catering és programszervezés

Az Eventrend Group fontosnak tartja, hogy bármilyen jellegű eseményről is legyen szó, gördülékenyen és minden igényt kielégítve lássa el megbízását. Modern, kreatív és rugalmas megoldásokkal találkoznak ügyfeleink, érkezzenek akár a privát, akár a céges szférából. Profilunkba tartozik többek között céges rendezvények, konferenciák, családi nap, üzleti reggeli, turisztikai programok, esküvők, autóbemutatók, csapatépítők, valamint legény-és leánybúcsúk teljes körű megszervezése és lebonyolítása. Valami újat szeretne? Kollégáink állnak rendelkezésére!

Kérjük, személyre szabott, gyors ajánlatunkért, kattintson az alábbi gombra!


Magna Catering

Nagy létszámú rendezvények komplex catering szolgáltatását bonyolítja le kifogástalanul a Magna Catering.

Rendezvényeinken, mind a Papp László Budapest Sportaréna helyszínein – a büfékben, a VIP páholyokban és az épület felsőszintjén található Sláger Fm Sky barban –, mind külső, sok vendéget befogadni képes helyszíneken a megbízható, mégis állandóan megújulni képes, a megrendelői igényekhez igazodó catering szolgáltatást képviseljük. 300 sikeres rendezvény, 30 helyszín, 3000 elégedett vendég és 10 év tapasztalata igazol minket.


A MÜPA kizárólagos catering beszállítójaként arra törekszünk, hogy a MÜPA jól ismert sokszínűségét és magas színvonalát a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatások terén is megvalósítsuk. Ugyanez az elv vezeti kezünket ez eseményekhez kapcsolódó étel- és italkínálat megkomponálásában, legyenek azok a MÜPA bármely területén vagy akár Bohém Étteremben.

Számunkra egyformán fontos minden vendégünk, azok is, akik egy-egy MÜPA koncerten, hangversenyen választanak a büfékben található étel- és italkínálatból, a fellépő művészek, akik a nekik dedikált szolgáltatást élvezhetik vagy éppen a MÜPA dolgozók, akik részére kialakított belső étteremben nyújtunk étkezést – mi mindig mindent megteszünk azért, hogy vendégeink azzal az érzéssel a szívükben távozzanak: „Ez így volt tökéletes!” Ízek, élmények, harmónia. Ez a Jazz Event.


Gála Eseményszervező

A Gála Eseményszervező a magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett, egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.

A Gála komoly hagyományokkal bíró vállalkozás - 1992 óta meghatározó szereplője a magyarországi partiszerviz piacnak -, ugyanakkor modern és innovatív. A minőségi vendéglátás élményét kínálja. Tudatosan keresi az egyedi alapanyagokat, a helyi termelők szezonális termékeit, az új és eredeti gasztronómiát. Mindezt különleges művészi produkciókkal és izgalmas helyszínekkel teszi még izgalmasabbá. A magas minőségű és kreatív vendéglátó háttér mellett egyedi élményprogramokat biztosítva a teljes körű rendezvényszervezés megbízható partnere.


Sensation Event
& Congress

A Sensation Event & Congress : Életre kelti üzenetét. Teljes körű szolgáltatást biztosít partnerei számára, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.

A Sensation Event&Congress egy médiumokkal versengő kommunikációs rendezvényügynökség. Tevékenységének célja, hogy olyan eseményeket szervezzen, melyek - a rendezvényszervezés és a marketingkommunikáció eszközeit együttesen felhasználva - partnerei üzleti céljait, kommunikációs stratégiáját támogatják. A cég hitvallása szerint a rendezvény az egyetlen marketingkommunikációs eszköz, amely mind az öt érzékszervünket megmozgatja, így az egyik leghatékonyabb, kétirányú direkt kommunikációt éri el. A Sensation feladata, hogy ennek minden előnyét kihasználja. Partnereinek teljes körű szolgáltatást biztosít, a reprezentációs, a konferencia és bemutató típusú, valamint a nyílt fogyasztói események területén egyaránt.


SetUp Event – a partiháttér. A Setup Event Csapata kiválóan felkészült szakemberei révén minden esetben az alkalomhoz illő megoldást kínálja a minőségi berendezést és eszközhátteret illetően.

A sikeres fogadások elengedhetetlen része a minőségi berendezés és eszközháttér. A Setup csapata kiválóan felkészült szakemberei révén minden esetben az alkalomhoz illő megoldást kínálja. Joggal mondhatja, hogy a ma Magyarországon elérhető party-eszközöket versenyképes áron és számos kapcsolódó szolgáltatással tudja kölcsönözni megrendelőinek. Sokszínű design és számos okos megoldás: SetUp – a partiháttér.


Az élet túl rövid: Játssz többet! Partnereik részére olyan kreatív megoldásokat kínálnak, amelyek mindegyike megállja a helyét, mint egyedi élményelem.

Touché, a vívásban használatos francia eredetű szakkifejezés, jelentése: találat. A cég pár éves fennállása alatt kivívta magának azt az elismerést, hogy a megrendelők biztos találatként a Touchét választják. Innovatív eseménytervezés, kreatív rendezvényszervezés. A programok egyediségét jelentő, speciálisan kreatív játékok, egyedi aktivitások, humoros, csapatépítő koncepciók megalkotása tevékenységük alappillére.


Városliget Rendezvény

A Városliget Rendezvény a Városligeti-tó partján található komplexum, ahol több rendezvényhelyszín közül is válogathat!

Cégünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik privát és vállalati események szervezésében, megvalósításában, valamint munkahelyi étkeztetésben is. Legyen szó kisebb, „házon belüli” üzleti eseményről, protokoll rendezvényről vagy több száz-ezer fős „házon kívüli” partnertalálkozóról, családi napról, kollégáink teljes körű tanácsadással és megvalósítási koncepcióval segítik megrendelőink munkáját. Ezen megbízások alkalmával is mindig az adott eseményre és cégre szabott ajánlattal és kivitelezéssel valósítjuk meg rendezvényeinket. Akár kockás terítős családi napról, akár exkluzív alkalomról van szó, rendelkezésünkre állnak a rendezvénytípushoz szükséges eszközök, kellékek, kiegészítő elemek, és nem utolsó sorban a megfelelően képzett és felkészített személyzet.