A céges rendezvények szakértője

 • Öt magas színvonalú vidéki szálloda közül választhatsz, természetközeli, gyönyörű helyszíneken.

 • Gyors és rugalmas árajánlatunkat egységes formátumban küldjük el, akár mind az öt szállodára, hogy azok egymással könnyen összehasonlíthatók legyenek, így nem szükséges több helyről ajánlatot kérned.

 • Hatékony programszervezés: szállodánként eltérő, izgalmas és változatos programlehetőségeket kínálunk a szálloda területén vagy a környéken. Borkóstoló, hajókázás, túrázás, csapatépítő programok – ötleteljünk együtt!

 • Minden szállodánkban több, különböző méretű és kialakítású, légkondicionált rendezvényterem található, melyek technikailag jól felszereltek, természetes fénnyel bőségesen ellátottak.
 • COVID 19 miatt hoteleinkben új házirend került bevezetésre, mely meghatározza azokat az intézkedéseket, melyekkel biztosítható a szállodák vendégeinek biztonságos tartózkodása. Erről bővebben tájékoztatást a hotelek weboldalain kaphatsz.

 • Céges rendezvényekhez - meetingek, konferenciák, csapatépítők és tréningek rendezéséhez - kérj ajánlatot, vagy hívd kollégánkat részletes információkért.
 • Nell Anita - Head of MICE: +36 30 206 4059, vagy nell.anita@eventrend.hu

  Szeretettel várunk szállodáinkban egy jókedvű csapatépítőre vagy más céges rendezvényre!

   
  Eventrend Hotels – Céges rendezvények
  Eventrend Hotels – Céges rendezvények
  Eventrend Hotels – Céges rendezvények
  Eventrend Hotels – Céges rendezvények
  Eventrend Hotels – Céges rendezvények

  Válaszd ki vidéki hoteleink közül a csapatod számára legjobb megoldást. Csapatépítőkhöz vagy kötetlen együttléthez, a csapat összerázásához ajánljuk a Zichy Park Hotelt Bikácson vagy a noszvaji Tündérkert Hotelt. Munkához, konferenciához, meetingekhez pedig a Residence Hotelt Siófokon, vagy a ráckevei Duna Relax Hotelt, illetve a szintén noszvaji Oxigén Hotelt ajánljuk. Ha segítségre van szükséged, kérjük hívd kollégánkat: Nell Anita - Head of MICE: +36 30 206 4059

  Gyors, rugalmas árajánlat

  Egységes formátumban, akár mind az öt szállodára megkapod árajánlatunkat, melyek egymással összehasonlíthatók, így nem szükséges több helyről árajánlatot kérned.

  Hatékony programszervezés

  Szállodánként eltérő, izgalmas és változatos programlehetőségeket kínálunk a szálloda területén vagy a környéken. Borkóstoló, hajókázás, túrázás, csapatépítő programok – ötleteljünk együtt!

  Jól felszerelt rendezvénytermek

  Minden szállodánkban több, különböző méretű és kialakítású, légkondicionált rendezvényterem található, melyek technikailag jól felszereltek, természetes fénnyel bőségesen ellátottak.

  COVID 19

  COVID 19 miatt hoteleinkben új házirend került bevezetésre, mely meghatározza azokat az intézkedéseket, melyekkel biztosítható a szállodák vendégeinek biztonságos tartózkodása.

  Egyedi kiszolgálás, színes csapatépítő programok

  5 szállodánk változatos helyszíneket biztosít céges rendezvényeihez: meetingek, konferenciák, csapatépítők, tréningek vagy éppen családi napok szervezéséhez. Mint minden más hotel - mondhatnánk, de miben vagyunk mégis mások? A hozzáállásban, az összehasonlíthatóságban és az egyedi kiszolgálásban. Vagy akár abban, hogy nekünk van az adott szálloda történetére szabott élő színészes csapatépítőnk, és úgy általában az aktív pihenés hívei vagyunk, így ebben mindig van egy újabb ötletünk!!! Kérje ajánlatunkat, vagy hívja kollégánkat részletes információkért: Nell Anita (Head of MICE) +36 30 206 4059, nell.anita@eventrend.hu

   

  Zöld rendezvények - Csapatépítő programok minden hotelünkben

  Az irodátok „zöld nagyító” alatt – lássuk, elindultatok-e már a zöldítés útján!

  Hulladékanalízis: Avagy mutasd, mit rejt a kukád, megmondom min változtass!

  Újrahasznosítók szabadulószobája – siess, nyomodban a klímaszorongás!

  A hulladék útján: interaktív szemléletformáló játék

  Szemléletformáló workshop vagy tanulmányút, amit teljeskörűen megszervezünk!

  Hogyan válj környezettudatos fogyasztóvá? – interaktív előadás

  A zéró waste felé tartó rögös út – tények és tévhitek

  Biztos, hogy mindenki jól tud szelektíven gyűjteni?

  Zöld háztartás, egészséges család: motiváció a mindennapokban

  Csapatépítő színes programok - Residence Hotel Balaton****superior


  Legendát nyomozunk

  Helka és Kelén legendájának mókás felfedezése, kacagás és kultúra vár ezen a vidám balatonparti sétán!

  Buborékfoci a parton

  Hihetetlen élmény a hatalmas léggömbként közlekedő focisták látványa, hát még amikor Te vagy a buborék közepén!

  Sárkányvadászat

  Találd meg az összes ládát, és vadászd le a sárkány mind a 24 fejét! Izgalom és nevetés vár ezen a túrán

  Csapatépítés vidéki hangulatban - Zichy Park Hotel****


  Csapatépítő disznótor

  A vidéki friss levegő adott, a falusias hangulatot pedig garantálja a reggeli pálinkás ébresztő, kakaskukorékolás és malacröfögés, amit megalkuvás nélkül élhetsz át szállodánk komfortos kialakításának köszönhetően!

  Birtokséták

  Mesés természet ölel körül a Zichy birtok 15 hektáros területén! Kalandozó kedveteknek és szabadidőtöknek megfelelően többféle birtokséta közül választhatsz a birtokon innen és túl!

  Csapatépítő programok a Dunán - Duna Relax Hotel****


  Harcosok klubja

  Lézerharc, vagy éjszakai számháború vonz? Netán egy lőtéren, éles fegyverrel mérnéd meg koncentrációs képességedet? Megszervezzük, harcoljatok!

  Sárkányhajó vagy sétahajó?

  A Kis-Duna vizén közösségépítő, vicces sárkányhajózáson vennél részt, vagy inkább egy kellemes sétahajózást választasz? Kajakkal, kenuval is jöhetsz ám! Irány a part!

  Kocsma csata

  Jókedv, nevetés, vidám játékok! Borúra nedű, avagy egy interaktív vetélkedő keretében ismerjétek meg egymást és kovácsoljatok igazi csapatot!

  Noszvaji csapatépítő programok - Oxigén Family Hotel****superior


  Aktív kalandok

  4 hektáros ősfás parkunk kalandpályáján szédítő élményeket élhetsz át! Csússz le 5 méter magasan 100 métert!

  Oxi-Géniusz szabadulószobája

  Találd meg a szálloda legszebb szobáját! Ügyességi, bátorsági, logikai feladatok megoldásával összerakhatod a puzzle-t, és időben kiszabadulhatsz!

  A Bükk csodái

  Ha megtalálod az összes jelet, megoldod a feladatokat, és még el sem tévedsz a rejtekösvényeken, akkor a játék végén különleges jutalom vár!

  Noszvaji erdei csapatépítés - Tündérkert Hotel Noszvaj


  Barokk kirándulás

  A barokk De la Motte kastély évszázados falai között deríthetsz fel évszázados titkokat, persze csak miután az összes rejtvényt megoldottad!

  Tündérösvény – mesék útján

  Játékos séta és mesés feladatok – fedezd a kastélykert gyönyörűi fái között megbújó tündéreket, koboldokat, és még egy sárkány is megszelídíthetsz!

  Bor, mámor, Noszvaj

  Az egri borvidék legjobb nedűit kóstolva fedezheted fel Noszvaj leghangulatosabb helyeit, és érdekességeket tudhatsz meg a borkészítésről!

  Gasztro élmények

  Változatos, szállodánként eltérő gasztronómiai élményeket kínálunk a rendezvények alatt. 20 főig tányérszervízes, 20 fő felett svédasztalos étkezéssel várjuk a résztvevőket. A helyszíntől függően grill vacsora vagy bográcsozás is szerepel a lehetőségek között.

  Két órás alap italcsomagunk óránként hosszabbítható, vagy egyedi igény szerint szűkített itallapot állítunk össze.

  Minden esetben személyesen egyeztetünk, hogy partnerünk igényeihez igazíthassuk a kínálatot.

  Szállodáink céges rendezvényekhez

  Zichy Park Hotel****

  Mesés természet várja Bikácson a Zichy Park Hotelben****, ahol a 15 hektáros birtokon a programlehetőségek száma szinte végtelen. A szabadtéri jakuzzi egész évben üzemel, valamint a nyári időszakban szabadtéri medence várja a hűsölni vágyókat. Az étterem a vidék ízeit kínálja. Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

  Weboldal: zichypark-hotel.hu

  Oxigén Family Hotel****Superior

  Az Oxigén Family Hotel****Superior csodálatos erdei kilátással, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű wellness szálloda a 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Noszvajon. A négyhektáros ősparkban angol vidéki stílusban kialakított szálloda 50 szobája várja rendezvényekre vendégeit. A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén. Lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is rendezvények idején, ez kiváló alkalom dedikált tréningek és konferenciák, vagy zajos céges partik megtartásához.

  Weboldal: oxigenhotel.hu

  Residence Hotel Balaton****Superior

  A Residence Hotel Balaton****Superior nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.

  Weboldal: rhb.hu

  Duna Relax & Event Hotel****

  Nemzetközi sztenderdekhez igazodó szálloda, professzionális rendezvényszervező csapat és a páratlan adottságokkal bíró helyszín garancia az Ön rendezvényének sikerére. Ügyfélközpontú szolgáltatások, különböző méretű és befogadóképességű, – korszerű technikával felszerelt – konferencia és szekciótermek, valamint éjszaka is nyitva tartó, antik római wellness birodalom teszik oly népszerűvé üzleti vendégek körében a Duna Relax & Event Hotelt**** Ráckevén, a Kis-Duna lágyan ringatózó hullámainak szomszédságában.

  Weboldal: wellnesshotel.hu

  Tündérkert Hotel Noszvaj

  A Tündérkert Hotel Noszvaj 36 szobás szálloda, mely kiváló helyszíne céges rendezvényeknek. Indoor programoknak világos, jól felszerelt rendezvénytermeink egyike adhat otthon, outdoor foglalkozás pedig az angolparkban valósítható meg. Hotelünk közvetlen, barátságos hangulatban természetközeli szállást, valamint laktató, finom ételeket kínál. A szabadidő lélekemelő eltöltéséhez számos lehetőség áll rendelkezésre szállodán belül vagy a környéken. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk rendezvénye sikerét.

  Weboldal: tunderkerthotel.hu