május 16, 2022

Home Office helyett Hotel Office!

Rengeteg lehetőséggel várják a nyári dolgozókat az Eventrend Hotels szállodái! Ne töltsd egy irodába zárva a forró napokat, amikor körülötted zajlik az élet és mindenki élvezi a forró évszakot! Használd ki a lehetőségeket és közben keress pénzt!
május 9, 2022

Pihenj, mielőtt berobban a turistaszezon

Miért várnánk meg a vakációval a tömeget? Miért fizetnénk a megugrott nyári árakat? Júniusra is betervezhetjük a vakációt, és ha jobban belegondolunk, ezt jó néhány érv is alá tudja támasztani. Lássuk, miért éri meg júniusra foglalni!
március 21, 2022

Mini menyegző varázslatos helyszíneken

Nem mindenki álmodik hetedhét országra szóló lakodalomról, és ha emiatt a menyegzős vágyaitok eddig zátonyra futottak, mi megcáfoljuk a gyakorlatot! Két Eventrend Hotels szállodában a boldogságotokat mindennél fontosabbnak tartják és akkor is szívesen látnak benneteket, ha csak minimális násznépet szeretnétek magatok körül a legboldogabb napotokon!
március 2, 2022

Hagyjuk a kollégákat összerázódni!

Hagyjuk a kollégákat összerázódni - A „hol” mindig a legnagyobb kérdés. Sok feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy egy cég csapatépítés mellett döntsön és ahhoz is, hogy letegye a voksát egy bizonyos helyszín mellett. Az Eventrend Hotels mindkét kérdésben segít.
február 18, 2022

Mit tudjon egy rendezvényhelyszín?

Akik már rutinosan szerveznek céges eseményeket, pontosan tudják, hogy igazi kihívás mindenben megfelelő helyszínt találni. Sokkal könnyebb a döntés, ha van egy gyorslistánk arról, milyen feltételeknek kell megfelelnie a kiválasztottunknak. Ez kifejezetten hasznos lehet azoknak, akiket hirtelen löknek a megrendelői/szervezői szerepkörbe.
február 8, 2022

Pihenjünk együtt kedvencünkkel!

A társunk, a négylábú gyerekünk, a barátunk. Sokféleképpen tekinthetünk kedvencünkre, egy biztos: ahogy a hétköznapokat együtt éljük meg, úgy az élvezetekből sem akarjuk kihagyni, mert az életünk, a családunk része. Általában itt jön a fejtörés: hol tudok a kutyámmal pihenni? Az Eventrend Hotels mondja a megoldást.
november 22, 2021

A Centrál kávéház története

A történelmi és egyben irodalmi kávéház immáron 134 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt megfordultak benne hazánk legelismertebb és leghíresebb költői, írói, ugyanakkor a háborúk sorsfordítóként hatottak működésére.
november 22, 2021

Új ékkővel gazdagodott az Eventrend Group történelmi portfoliója

Új üzemeltetője lesz a 134 éves Centrál Kávéháznak. Az Eventrend Group veszi át a 18 hónapja zárva tartó, Budapest legidősebb kávéházának tartott Centrál működtetését az Özyer Csoporttól. Az Eventrend immár a második irodalmi kávéház üzemeltetését vállalta fel Budapesten, célja pedig nem kevesebb, mint a történelmi-kulturális hagyományok megtartása és felélesztése mellett, ismét a kávéházak fővárosává tenni Budapestet.
október 19, 2021

Illúziókat árulnak, díjakat nyernek

Siker, háromszorosan - az Eventrend család kreatív ügynöksége idén is csodaszép eredményeket ért el! A Touché Event ebben az évben 3 elismerésben is részesült. Ilyenkor nem csak büszkék vagyunk kollégáinkra, de kíváncsiak is. Angyal Csaba tulajdonos-ügyvezetővel a Cziniel cukrászdában találkoztunk, és egy nagy adag illatozó sajtos-tejfölös bundás kenyér falatozása közben beszélgettünk a Touché Event mindennapjairól.
szeptember 27, 2021

Mi a baj a multitasking-gal?

Aki foglalkozik a hatékony munkavégzéssel, gyakran találkozik a multitasking fogalmával. Vajon valóban hatékonyabbak vagyunk, ha egyszerre több dolgot próbálunk bepasszírozni a pillanatba, vagy inkább csak félünk attól, hogy valamiben elmélyedjünk? A határidő közeledtével nem dobunk el minden sorban álló egyéb feladatot, hogy csak a legfontosabbra koncentráljunk?
szeptember 22, 2021

A felüdülés csúcsa a karácsonyi szállodázás

Együtt lenni, szeretetben, békességben, hatalmasakat enni, lustálkodni, esetleg néha - mozgás gyanánt - társasozni vagy sétálgatni – és ajándékozni. Így szép a karácsony. A készületek nagy része azonban a hölgyekre vár, akik bár imádják, hogy ismét sikeresen mindent megoldottak és mindenki kedvére tettek, ám eközben teljesen kifacsaródnak. Lehet ezt másképp is.
szeptember 22, 2021

Élvezetes november vár a nyugdíjasokra szállodáinkban

Most Önök következnek, kedves nyugdíjasok! Ha egész nyáron a gyerekeiknek segítettek az unokák mellett, és most már készülnek a karácsonyra, használják ki a csendesebb, őszi heteket, mielőtt csúcsra járatják a sütőket, és élvezzék ki a csak Önöknek szóló lehetőségeiket. Mi tudjuk, hogy nyugdíjasnak lenni nem a lustálkodást jelenti, hanem rengeteg segítség nyújtását! Fáradozásaikat csak az Önök részére szóló kedvezményekkel ismerjük el.