Média

július 15, 2021

Tele vannak utazási tervekkel a magyarok!

Főként belföldi utazásra készülünk az év második felében, de nem szeretnénk újra bezárkózni – ez derült ki az öt hazai szállodát üzemeltető Eventrend Hotels villámfelméréséből. A válaszadók nagy része emellett olyan célpontot választ, ahol meg sem kell mozdulni: egyértelműen wellnessbarátok vagyunk.
július 9, 2021
Őszi wellness

Már most érdemes őszre foglalni!

Tumultus, tolakodás, fullasztó hőség. Ez biztos nincs ősszel, vagy legalábbis nem általánosan jellemző. És bizony sokan vannak, akik pont erre várnak. Az őszi lazulás szerelmesei jobb, ha időben gondoskodnak a megfelelő szállás és program biztosításáról, mert egyre többen szállnak ringbe a szuper lehetőségekért!
július 2, 2021

Maxold ki a nyarat!

Van az úgy, hogy az ember nem akar napokig egy helyen lenni, vagy már nincs elég napja talonban ahhoz, hogy hosszabb szabadságban gondolkozzon. A bankszámla is gyorsan megcsappan, különösen így nyáron, hogy már egy csomó mindent lehet csinálni, de mégis olyan jó lenne még egy kicsit, csak egy kicsit kimozdulni!
július 1, 2021

Zenés piknik estek a Tündérkert Hotelben

Bevált recepten ne változtass, mondja a bölcselet. A noszvaji Tündérkert Hotelnek lett egy közelmúltban kipróbált saját receptje, amelynek hatalmas sikere volt, és amelynek eredménye egy felemelő élmény – és ezt a szálloda bárkivel szíves-örömest megosztja. 
június 14, 2021

Múzeumok éjszakája és Jazz piknik a De La Motte Kastélyban

Egyetlen estére szóló varázslat részese lehet az, aki június 26-án Noszvajra látogat. A barokk kastély és angol kertje életre kel, látványossággal és zenével telik meg. Kihagyhatatlan azok számára, akik kerülnék a zsúfoltságot, mégsem szeretnének lemaradni egy kis pezsgésről.
június 9, 2021

Megújulás lett az aktív várakozás eredménye

Nem csak sopánkodással töltöttük az időt, amíg vendégeink visszatértére várakoztunk! Az Eventrend Hotels szállodái újultak és szépültek, sokszor dolgozóink hathatós munkájának köszönhetően – visszatérő vendégeink észrevehetik a változásokat, az újként hozzánk látogatók pedig egyszerűen csak komfortosan érezhetik magukDuat. Nekünk mindkettő ugyanolyan fontos!
május 25, 2021
Természetközeli esküvőhelyszín

Meghitt kis esküvő – a természetben

A boldogító Igen!-t egy csodálatos, zöldellő helyen szeretnéd kimondani, bensőséges családi körben? Arról álmodozol, hogy a szertartás közben melenget a nap, ciripelnek a tücskök, énekelnek a madarak, mintha mindannyian a ti boldogságotokat ünnepelnék? Az Eventrend Group természetközeli esküvőhelyszínei között megtalálod álomesküvőd helyét!
május 25, 2021

Szépülésre használta a zárlatot a Residence Hotel Balaton****superior

Mindig volt valaki valahol és mindig történt valami. Ez jellemezte a Residence Balaton Siófok életét az elmúlt fél évben. A turisztikai zárlat eredetileg csendes magányt hozott volna a szálloda életében is, ám itt a feje tetejére állítottak mindent. Az eredményt vendégeink már láthatják és élvezhetik, és ennek mi örülünk a legjobban!
május 3, 2021

Ami válság után kihagyhatatlan: a csapatépítés

Igen, a cégek számláján szinte kivétel nélkül nyomot hagyott a pandémia. A gyors talpraálláshoz azonban egy gyors befektetésre mindenképpen szükség van: a csapatépítésre. Itt az idő, hogy a kollégák lelazuljanak és ismét összehangolódjanak!
május 3, 2021

Kilépés zoomlandből

Végre nem csak colokban mérhetem a munkatársaim létét, itt állnak előttem, teljes fizikai kiterjedéssel, megölelhetőséggel, nevetési rezgési energiával, amit a csontjaimban érzek, mert mellőlem jön, és a levegő van csak közöttünk – nem kábelek kilométerei és átjátszó tornyok erdei. De hiányoztatok! Minden, ami veletek együtt jár! Most visszakapjuk. Visszakapjuk? Vagy valami mást kapunk
január 20, 2021

Rendezvény határidő nélkül

Az újratervezés a lételemünk – erre most bőven van lehetőségünk, hiszen rendezvényszervezőként a bizonytalanság jelenleg az egyetlen biztos pont az életünkben. Hogy miként maradhat egy csapat motivált a leállások alatt is? Az Eventrend Grouphoz tartozó, három rendezvényes cégnél kerestük erre a választ.
január 20, 2021

Új távlatokat is jelenthet a járványhelyzet

"Mi sem csodát árulunk, csak tisztességes alapanyagból készült, tisztességes kenyeret és pékárut” Új megoldásokra, kreatív lehetőségek megtalálására sarkallta a járványügyi helyzet a vendéglátásból élőket. Közöttük is vannak olyanok, akik teljesen új dimenziókban kezdtek el gondolkozni, mint ahogy tette ezt Wolf András séf, valamint a Séf Asztala ügyvezető igazgatója, Vona Balázs, amikor kiköltöztek a piacra. Nagyon valószínű, hogy ezzel a pandémia egy újabb üzleti lábat adott a Séf Asztalának.