Média

október 19, 2021
Touché event

Illúziókat árulnak, díjakat nyernek

Siker, háromszorosan - az Eventrend család kreatív ügynöksége idén is csodaszép eredményeket ért el! A Touché Event ebben az évben 3 elismerésben is részesült. Ilyenkor nem csak büszkék vagyunk kollégáinkra, de kíváncsiak is. Angyal Csaba tulajdonos-ügyvezetővel a Cziniel cukrászdában találkoztunk, és egy nagy adag illatozó sajtos-tejfölös bundás kenyér falatozása közben beszélgettünk a Touché Event mindennapjairól.
szeptember 27, 2021

Mi a baj a multitasking-gal?

Aki foglalkozik a hatékony munkavégzéssel, gyakran találkozik a multitasking fogalmával. Vajon valóban hatékonyabbak vagyunk, ha egyszerre több dolgot próbálunk bepasszírozni a pillanatba, vagy inkább csak félünk attól, hogy valamiben elmélyedjünk? A határidő közeledtével nem dobunk el minden sorban álló egyéb feladatot, hogy csak a legfontosabbra koncentráljunk?
szeptember 22, 2021
KArácsony wellness szállodában

A felüdülés csúcsa a karácsonyi szállodázás

Együtt lenni, szeretetben, békességben, hatalmasakat enni, lustálkodni, esetleg néha - mozgás gyanánt - társasozni vagy sétálgatni – és ajándékozni. Így szép a karácsony. A készületek nagy része azonban a hölgyekre vár, akik bár imádják, hogy ismét sikeresen mindent megoldottak és mindenki kedvére tettek, ám eközben teljesen kifacsaródnak. Lehet ezt másképp is.
szeptember 22, 2021

Élvezetes november vár a nyugdíjasokra szállodáinkban

Most Önök következnek, kedves nyugdíjasok! Ha egész nyáron a gyerekeiknek segítettek az unokák mellett, és most már készülnek a karácsonyra, használják ki a csendesebb, őszi heteket, mielőtt csúcsra járatják a sütőket, és élvezzék ki a csak Önöknek szóló lehetőségeiket. Mi tudjuk, hogy nyugdíjasnak lenni nem a lustálkodást jelenti, hanem rengeteg segítség nyújtását! Fáradozásaikat csak az Önök részére szóló kedvezményekkel ismerjük el.
szeptember 10, 2021

A legjobb szállodai napok titka

Hogy milyen napokra érdemes foglalni, ha a lehető legkevesebb idegent szeretnénk magunk körül látni? Van-e alapjuk a vasárnapi feláras legendáknak? Mit nyerünk, ha nem megszokásból tervezzük a pihenést? Most kiderül.
augusztus 24, 2021
Vitamin és wellness

Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!

Különleges, vitamincsomaggal kiegészített ajánlatokat állítottunk össze a tökéletes testi-lelki feltöltődés jegyében az Eventrend Hotels vidéki szállodáiban! Még tart a jó idő – és reméljük, szeptemberben is sok napsütéses pillanatot élhetünk át – ám lassan, de biztosan közeleg az ősz. A hidegebb napok beköszönte előtt érdemes minden alkalmat megragadni, hogy testileg és szellemileg egészségesen és megfelelő tartalékokkal felvértezve fogadjuk a telet.
augusztus 13, 2021

Eventrend Group: nem telt tétlenül a nyár!

Fantasztikus nyarat tudhat maga mögött az Eventrend Group! Hazánk egyik meghatározó piaci szereplője nem csak a túlélésre játszott a bizonytalanság idején, új üzleti kihívásokat keresett és ezek szép számmal teljesültek be a nyár folyamán! Annak ellenére, hogy teli kétségekkel indult a forró turistaszezon, sok vendégnek örülhettünk, akik teli élményekkel és jó emlékű pillanatokkal feltöltődve vágnak neki az őszi kihívásoknak!
augusztus 13, 2021
Csapatépítés_szállással

Pörgesd fel a csapatod ősszel!

A nyári szünet hamarosan véget ér, jöhet a munka és a megszokott mókuskerék – ami az elmúlt másfél évet tekintve nem is volt olyan megszokott. Soha ilyen indokolt nem volt még a csapatépítés, különösen, ha fontos, hogy még egy gazdaságilag és emberileg is erős negyedév összejöhessen idén! Az őszi céges programokon gondolkodók ne várjanak tovább a szervezéssel, mert egyre többen szállnak ringbe a szuper helyszínekért!
augusztus 13, 2021
Séf Asztala sajtburger

Budapest téged is vár!

Hatalmas Szent István napi ünnepséggel és ehhez kapcsolódó programsorozattal készül az MTÜ az augusztus 20-i hosszú hétvégére. A többnapos eseménysorozat célja, hogy minél több belföldi vendég látogasson el a fővárosba, ezzel is támogatva a turisztikai ágazat helyi szereplőit. Az Eventrend Grouphoz tartozó Városliget Café, New York Kávéház és Séf Asztala étterem ajánlatait mutatjuk!
augusztus 12, 2021
Élmény csapatépítés

Zöld csapatépítés

A fenntarthatóság és környezetvédelem már nem csupán trend, hanem a túlélésünk záloga. A csapatépítés programjának összeállításánál figyelembe vesszük céged értékeit, munkatársaid kéréseit, és az aktuális tendenciákat, így a szokásos repertoárunkat bővítettük „zöld” programokkal. A környezetvédelem nem luxus! Választhatsz laza workshopot vagy klasszikus előadást, minden csapatépítőt egyedi, személyre szabott megoldásokkal hívunk életre!
július 15, 2021

Tele vannak utazási tervekkel a magyarok!

Főként belföldi utazásra készülünk az év második felében, de nem szeretnénk újra bezárkózni – ez derült ki az öt hazai szállodát üzemeltető Eventrend Hotels villámfelméréséből. A válaszadók nagy része emellett olyan célpontot választ, ahol meg sem kell mozdulni: egyértelműen wellnessbarátok vagyunk.
július 9, 2021
Őszi wellness

Már most érdemes őszre foglalni!

Tumultus, tolakodás, fullasztó hőség. Ez biztos nincs ősszel, vagy legalábbis nem általánosan jellemző. És bizony sokan vannak, akik pont erre várnak. Az őszi lazulás szerelmesei jobb, ha időben gondoskodnak a megfelelő szállás és program biztosításáról, mert egyre többen szállnak ringbe a szuper lehetőségekért!
CLUB