február 28, 2023

Mivel lepd meg a számodra kedves hölgyeket? – Nőnap powered by Eventrend Group

  Egy szál virág, kis desszert, […]
február 8, 2023

És újra Valentin-nap!

Közeledik a szerelmesek legszebb ünnepe. Jönnek […]
január 30, 2023

Emeld művészi szintre a rendezvényed!

január 30, 2023

Ünnepel a Symbol Budapest!

január 18, 2023

Álomesküvő? Váltsd valóra!

december 15, 2022

Eventrend – Ahol azt kapod, amire szükséged van

Eventrend - Ahol azt kapod, amire szükséged van! Privát és céges rendezvényekhez: Eventrend Group.
december 14, 2022

Nincs karácsony bejgli nélkül

Nincs karácsony bejgli nélkül! Elképzelhetetlen a legszentebb ünnep nélküle. Ahogy az illata belengi az otthonunkat, akár mi sütjük, akár boltban vesszük, ismerős, gyerekkori, ünnepi húrokat pendít meg a lelkünkben.
december 14, 2022

Indítsátok az új évet egy céges bulival!

Indítsátok az új évet egy céges bulival! Januárban-februárban kedvezőbb áron, több lehetőség közül lehet válogatni, mint novemberben és decemberben.
december 9, 2022

Pro Gastronomia díjat kapott Kőrössy Zoltán, az Eventrend Group egyik alapító partnere

A Dr. Sándor Dénes által 2018-ban életre hívott díjat azok kapják, akik a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Az idei évben Kőrössy Zoltán is a díjazottak között van.
november 7, 2022

Ilyenkor csak a liba nem örül

A legtöbben a Márton naphoz a libaevést társítjuk, és valami arról is dereng, hogy a libák gágogásukkal elárulták Szent Mártont. Története azért egy picit több ennél, és a libaevés sem egy évszázadok óta fennálló bosszú a szerencsétlen háziszárnyasok ellen. De akkor hogy jönnek ide a libák, és ki Szent Márton?
október 19, 2022

Jön a tökös ételek-italok valamint a tök jó tökök ideje, a halloween!

Jön a tökös ételek-italok valamint a tök jó tökök ideje! Halloween, bár a szellemek összezavarására szolgáló ünnep, a gasztronómiában is megtalálta a helyét, nem is véletlenül. Bár kritizálói amerikai majmolásként gondolnak rá, a halloween ennél sokkal izgalmasabb történelemmel bír.
július 25, 2022

Személyre szabott ügyfélkiszolgálás

Ügyfélkényeztetés felsőfokon Központi ügyfélkapcsolati igazgató igazolt az Eventrend Grouphoz idén nyár elején. Kenderesy Nadin azóta feltérképezte a cégcsoporton belüli folyamatokat, összefüggéseket, és most már ő a garancia arra, hogy a partnerek és ügyfelek a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják a számukra legmegfelelőbb helyszínen.