január 20, 2021
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
január 20, 2021
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
január 20, 2021
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
november 9, 2020
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
október 30, 2020
Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
október 27, 2020
Lehetünk turisták a saját fővárosunkban! És ha a kiruccanást egy grátiszba kapott vendéglátással tehetjük még emlékezetesebbé? Az Eventrend Group bakancslistás pillanatokat kínál október 15-től induló kampányában.
október 27, 2020
A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább. A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
október 26, 2020
Samantháról, az Eventrend Cégcsoport egyik legújabb, legszexibb és legpinkebb egységéről írt a We Love Budapest. A nívós kiadvány a Millenárison kialakított étterem hangulatát és kínálatát ragadta meg az „Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd” című cikkében.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 30, 2020
A New York Kávéház újranyitásáról közöl összefoglalót, valamint interjút Kőrössy Zoltánnal, az Eventrend alapító-tulajdonosával a hvg.hu. Az „Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás” című írásban alaposan körüljárták a vendéglátás, rendezvényszervezés, turizmus területét érintő válságot.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 26, 2020
A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye – foglalta össze a Dining Guide azzal kapcsolatban, hogy a világ egyik legnépszerűbb orgánuma a New York Kávéházat méltatta.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
május 26, 2020
A kenyér és a mi szakértőnk: Wolf András. A Portfolió.hu longformban foglalkozott a témával a szántóföldektől a mennyiségi nagyipari, illetve minőségorientált végtermékig. Hogy miért pont Wolf András? Mert fanatikusan törekszik a tökéletes kenyér megalkotására. A „Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját” című, minden területet érintő összefoglalóban videót is megosztottak az olvasóközönséggel.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
április 30, 2020
Sokan kényszerültünk az elmúlt hetekben otthoni karanténba, ami azt jelenti, hogy az eddigi megszokott irodai környezet helyett otthonról dolgoztok.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.