Média

február 3, 2020

„Emberfókuszú cég vagyunk” – Interjú Kőrössy Zoltánnal és Nagy Gáborral

február 3, 2020

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye

Büszkén húzhatjuk ki magunkat, ha a […]
szeptember 5, 2019

“Úgy döntöttünk, hogy nagyvállalatot építünk”

Megvalósuló elképzelések, alkalmazott minőség és hosszútávúság. A több, mint húsz éve sikerrel működő Eventrend ezekben a fogalmakban hisz. Hogy mindezt hogyan valósítja meg egy közel negyven darabos portfólióval, arról Körössy Zoltánt és Nagy Gábort, az alapító tulajdonosokat kérdeztük.
augusztus 13, 2019

Wolf András executive séf: „Bele kell rakni a melót, meg kell dolgozni a sikerért”

Vallja, hogy egy jó csapat nélkül ő sem tartana ott, ahol most. Hisz a munkában, a befektetett erőfeszítések megtérülésében. Wolf András az Eventrend Global executive séfje, de egykor ő is zöldségpucolással kezdte.
május 2, 2019

A magyarok 1%-a minden hónapban elutazik pihenni

Újabb kutatással jelentkezett az Eventrend Global - Magyarország egyik vendéglátásban, szállodaiparban, rendezvényszervezésben működő vezető cégcsoportja –, amely a vendéglátást igénybe vevő vendégek viselkedési mintáiról, választási szokásairól, elvárásairól tartalmaz adatokat.
március 27, 2019

A séfek keresnek a legjobban a vendéglátásban

A nők a vendéglátásban is sokkal kevesebbet keresnek, mint férfi kollégáik. Az Eventrend Global felmérése szerint a vendéglátásban dolgozók felének havi nettó jövedelme meghaladja a 300 ezer forintot, 12 százalékuk pedig 500 ezer forintnál is többet keres.
március 22, 2019

Kutatási eredmények a vendéglátás és a munkavállalás kapcsolatáról

A vendéglátásról adott ki felmérést az Eventrend Global, amely már 25 éve vezető szereplője a hazai piacnak. A cégcsoport a tavalyi év folyamán végzet kérdőíves kutatást a vendéglátásban dolgozók és a vendégek körében egyaránt.
november 12, 2018

Eventrend siker a Zukunft Personal Hungary-n

Hatalmas érdeklődés övezte az Eventrend Csoport standját a Zukunft Personal Hungary című szakkiállításon, amelyet november 7-8-án rendeztek meg a Millenárison. Az esemény elsősorban a HR területen tevékenykedőket célozta meg.
CLUB