Média

november 9, 2020

Mindent megteszünk azért, hogy talpon maradhassunk

Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
október 30, 2020

A járvány sem veszi el a magyarok utazási kedvét – Tízből heten most is tervezik, hogy belföldön pihennek

Nagyrészt a 35-50 év közöttiek tervezik, hogy utaznak, rögtön utánuk az 50-65 év közötti korcsoport szeretné képviseltetni magát a belföldi hotelekben. Többek között ez derült ki az Eventrend Grouphoz tartozó Eventrend Hotels online felméréséből, amelyet 3647-en töltöttek ki és küldtek vissza. Ezek alapján úgy tűnik, hogy tízből hat ember utazási kedvét a pandémia sem tudta csorbítani: akár most csomagolnának!
október 27, 2020

Budapest is Téged vár!

Lehetünk turisták a saját fővárosunkban! És ha a kiruccanást egy grátiszba kapott vendéglátással tehetjük még emlékezetesebbé? Az Eventrend Group bakancslistás pillanatokat kínál október 15-től induló kampányában.
október 27, 2020

Óriás pillanatok – nagykanállal Az Eventrend Group üzemeltetésébe került a Spoon the Boat

A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább. A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
október 26, 2020

Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd

Samantháról, az Eventrend Cégcsoport egyik legújabb, legszexibb és legpinkebb egységéről írt a We Love Budapest. A nívós kiadvány a Millenárison kialakított étterem hangulatát és kínálatát ragadta meg az „Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd” című cikkében. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 30, 2020

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást – így indul újra a hazai vendéglátás

A New York Kávéház újranyitásáról közöl összefoglalót, valamint interjút Kőrössy Zoltánnal, az Eventrend alapító-tulajdonosával a hvg.hu. Az „Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás” című írásban alaposan körüljárták a vendéglátás, rendezvényszervezés, turizmus területét érintő válságot. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 26, 2020

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye – foglalta össze a Dining Guide azzal kapcsolatban, hogy a világ egyik legnépszerűbb orgánuma a New York Kávéházat méltatta. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
május 26, 2020

Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját

A kenyér és a mi szakértőnk: Wolf András. A Portfolió.hu longformban foglalkozott a témával a szántóföldektől a mennyiségi nagyipari, illetve minőségorientált végtermékig. Hogy miért pont Wolf András? Mert fanatikusan törekszik a tökéletes kenyér megalkotására. A „Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját” című, minden területet érintő összefoglalóban videót is megosztottak az olvasóközönséggel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
április 30, 2020

Home office tippek

Sokan kényszerültünk az elmúlt hetekben otthoni karanténba, ami azt jelenti, hogy az eddigi megszokott irodai környezet helyett otthonról dolgoztok. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
augusztus 13, 2019

Wolf András executive séf: „Bele kell rakni a melót, meg kell dolgozni a sikerért”

Vallja, hogy egy jó csapat nélkül ő sem tartana ott, ahol most. Hisz a munkában, a befektetett erőfeszítések megtérülésében. Wolf András az Eventrend Global executive séfje, de egykor ő is zöldségpucolással kezdte.
május 2, 2019

A magyarok 1%-a minden hónapban elutazik pihenni

Újabb kutatással jelentkezett az Eventrend Global - Magyarország egyik vendéglátásban, szállodaiparban, rendezvényszervezésben működő vezető cégcsoportja –, amely a vendéglátást igénybe vevő vendégek viselkedési mintáiról, választási szokásairól, elvárásairól tartalmaz adatokat.
március 27, 2019

A séfek keresnek a legjobban a vendéglátásban

A nők a vendéglátásban is sokkal kevesebbet keresnek, mint férfi kollégáik. Az Eventrend Global felmérése szerint a vendéglátásban dolgozók felének havi nettó jövedelme meghaladja a 300 ezer forintot, 12 százalékuk pedig 500 ezer forintnál is többet keres.
CLUB