május 3, 2021

Ami válság után kihagyhatatlan: a csapatépítés

Igen, a cégek számláján szinte kivétel nélkül nyomot hagyott a pandémia. A gyors talpraálláshoz azonban egy gyors befektetésre mindenképpen szükség van: a csapatépítésre. Itt az idő, hogy a kollégák lelazuljanak és ismét összehangolódjanak!
május 3, 2021

Kilépés zoomlandből

Végre nem csak colokban mérhetem a munkatársaim létét, itt állnak előttem, teljes fizikai kiterjedéssel, megölelhetőséggel, nevetési rezgési energiával, amit a csontjaimban érzek, mert mellőlem jön, és a levegő van csak közöttünk – nem kábelek kilométerei és átjátszó tornyok erdei. De hiányoztatok! Minden, ami veletek együtt jár! Most visszakapjuk. Visszakapjuk? Vagy valami mást kapunk
január 20, 2021

Rendezvény határidő nélkül

Az újratervezés a lételemünk – erre most bőven van lehetőségünk, hiszen rendezvényszervezőként a bizonytalanság jelenleg az egyetlen biztos pont az életünkben. Hogy miként maradhat egy csapat motivált a leállások alatt is? Az Eventrend Grouphoz tartozó, három rendezvényes cégnél kerestük erre a választ.
január 20, 2021

Új távlatokat is jelenthet a járványhelyzet

"Mi sem csodát árulunk, csak tisztességes alapanyagból készült, tisztességes kenyeret és pékárut” Új megoldásokra, kreatív lehetőségek megtalálására sarkallta a járványügyi helyzet a vendéglátásból élőket. Közöttük is vannak olyanok, akik teljesen új dimenziókban kezdtek el gondolkozni, mint ahogy tette ezt Wolf András séf, valamint a Séf Asztala ügyvezető igazgatója, Vona Balázs, amikor kiköltöztek a piacra. Nagyon valószínű, hogy ezzel a pandémia egy újabb üzleti lábat adott a Séf Asztalának.
november 9, 2020

Mindent megteszünk azért, hogy talpon maradhassunk

Interjút adott az Infórádiónak az Eventrend Group két alapító tulajdonos vezetője a múlt héten bevezetett, szórakozóhelyekre vonatkozó szigorításokkal kapcsolatban. Kőrössy Zoltán és Nagy Gábor elmondta: a tervezés és a lehetséges forgatókönyvek felvázolása azt a célt szolgálja, hogy a fennmaradás a megváltozott keretek között is biztosított legyen.
október 27, 2020

Budapest is Téged vár!

Lehetünk turisták a saját fővárosunkban! És ha a kiruccanást egy grátiszba kapott vendéglátással tehetjük még emlékezetesebbé? Az Eventrend Group bakancslistás pillanatokat kínál október 15-től induló kampányában.
október 27, 2020

Óriás pillanatok – nagykanállal Az Eventrend Group üzemeltetésébe került a Spoon the Boat

A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább. A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
október 26, 2020

Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd

Samantháról, az Eventrend Cégcsoport egyik legújabb, legszexibb és legpinkebb egységéről írt a We Love Budapest. A nívós kiadvány a Millenárison kialakított étterem hangulatát és kínálatát ragadta meg az „Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd” című cikkében. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 30, 2020

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást – így indul újra a hazai vendéglátás

A New York Kávéház újranyitásáról közöl összefoglalót, valamint interjút Kőrössy Zoltánnal, az Eventrend alapító-tulajdonosával a hvg.hu. Az „Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás” című írásban alaposan körüljárták a vendéglátás, rendezvényszervezés, turizmus területét érintő válságot. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 26, 2020

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye – foglalta össze a Dining Guide azzal kapcsolatban, hogy a világ egyik legnépszerűbb orgánuma a New York Kávéházat méltatta. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
május 26, 2020

Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját

A kenyér és a mi szakértőnk: Wolf András. A Portfolió.hu longformban foglalkozott a témával a szántóföldektől a mennyiségi nagyipari, illetve minőségorientált végtermékig. Hogy miért pont Wolf András? Mert fanatikusan törekszik a tökéletes kenyér megalkotására. A „Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját” című, minden területet érintő összefoglalóban videót is megosztottak az olvasóközönséggel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
április 30, 2020

Home office tippek

Sokan kényszerültünk az elmúlt hetekben otthoni karanténba, ami azt jelenti, hogy az eddigi megszokott irodai környezet helyett otthonról dolgoztok. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.