június 30, 2020
A New York Kávéház újranyitásáról közöl összefoglalót, valamint interjút Kőrössy Zoltánnal, az Eventrend alapító-tulajdonosával a hvg.hu. Az „Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás” című írásban alaposan körüljárták a vendéglátás, rendezvényszervezés, turizmus területét érintő válságot.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 26, 2020
A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye – foglalta össze a Dining Guide azzal kapcsolatban, hogy a világ egyik legnépszerűbb orgánuma a New York Kávéházat méltatta.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
május 26, 2020
A kenyér és a mi szakértőnk: Wolf András. A Portfolió.hu longformban foglalkozott a témával a szántóföldektől a mennyiségi nagyipari, illetve minőségorientált végtermékig. Hogy miért pont Wolf András? Mert fanatikusan törekszik a tökéletes kenyér megalkotására. A „Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját” című, minden területet érintő összefoglalóban videót is megosztottak az olvasóközönséggel.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
április 30, 2020
Sokan kényszerültünk az elmúlt hetekben otthoni karanténba, ami azt jelenti, hogy az eddigi megszokott irodai környezet helyett otthonról dolgoztok.
Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
augusztus 13, 2019
Vallja, hogy egy jó csapat nélkül ő sem tartana ott, ahol most. Hisz a munkában, a befektetett erőfeszítések megtérülésében. Wolf András az Eventrend Global executive séfje, de egykor ő is zöldségpucolással kezdte.
május 2, 2019
Újabb kutatással jelentkezett az Eventrend Global - Magyarország egyik vendéglátásban, szállodaiparban, rendezvényszervezésben működő vezető cégcsoportja –, amely a vendéglátást igénybe vevő vendégek viselkedési mintáiról, választási szokásairól, elvárásairól tartalmaz adatokat.
március 27, 2019
A nők a vendéglátásban is sokkal kevesebbet keresnek, mint férfi kollégáik. Az Eventrend Global felmérése szerint a vendéglátásban dolgozók felének havi nettó jövedelme meghaladja a 300 ezer forintot, 12 százalékuk pedig 500 ezer forintnál is többet keres.
március 22, 2019
A vendéglátásról adott ki felmérést az Eventrend Global, amely már 25 éve vezető szereplője a hazai piacnak. A cégcsoport a tavalyi év folyamán végzet kérdőíves kutatást a vendéglátásban dolgozók és a vendégek körében egyaránt.
november 12, 2018
Hatalmas érdeklődés övezte az Eventrend Csoport standját a Zukunft Personal Hungary című szakkiállításon, amelyet november 7-8-án rendeztek meg a Millenárison. Az esemény elsősorban a HR területen tevékenykedőket célozta meg.
július 6, 2018
A legjobb rendezvényszervezés kategóriában közönségdíjatkapott az Eventrend Holding a Business Traveller Hungary szavazásán. Az idén már nyolcadik alkalommal odaítélt Business Excellence 2018az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.
március 16, 2018
Először segédséfként bukkant fel egy gasztro-tehetségkutató műsorban, aztán szerencsére a Séfek Séfében már rendszeresen is láthattuk. Krausz Gábor – arcán mindig egy fél mosollyal – nézők ezreit ragadta meg, humorával, tudásával. Szakértelméről pedig nem sokáig kellett győzködnie senkit. A New York Kávéház Nyugat Bárjában találkoztunk.
március 6, 2018
Wolf András szakmai életútjáról már rengeteget tudunk, a televíziós főzőversenynek köszönhetően pedig humorából, precizitásából, lelkességéből és természetesen tudásából is kaptunk ízelítőt. De milyen ember ő otthon, amikor leveszi a séfsapkát? Egyik munkahelyén, a New York Kávéház Nyugat Bárjában beszélgettünk.