november 9, 2020

Mindent megteszünk azért, hogy talpon maradhassunk

Interjút adott az Infórádiónak az Eventrend Group két alapító tulajdonos vezetője a múlt héten bevezetett, szórakozóhelyekre vonatkozó szigorításokkal kapcsolatban. Kőrössy Zoltán és Nagy Gábor elmondta: a tervezés és a lehetséges forgatókönyvek felvázolása azt a célt szolgálja, hogy a fennmaradás a megváltozott keretek között is biztosított legyen.
október 27, 2020

Budapest is Téged vár!

Lehetünk turisták a saját fővárosunkban! És ha a kiruccanást egy grátiszba kapott vendéglátással tehetjük még emlékezetesebbé? Az Eventrend Group bakancslistás pillanatokat kínál október 15-től induló kampányában.
október 27, 2020

Óriás pillanatok – nagykanállal Az Eventrend Group üzemeltetésébe került a Spoon the Boat

A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább. A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
október 26, 2020

Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd

Samantháról, az Eventrend Cégcsoport egyik legújabb, legszexibb és legpinkebb egységéről írt a We Love Budapest. A nívós kiadvány a Millenárison kialakított étterem hangulatát és kínálatát ragadta meg az „Egészséges ételek, jóga, pink életérzés a Millenárison – megérkezett Samantha, az új barátnőd” című cikkében. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 30, 2020

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást – így indul újra a hazai vendéglátás

A New York Kávéház újranyitásáról közöl összefoglalót, valamint interjút Kőrössy Zoltánnal, az Eventrend alapító-tulajdonosával a hvg.hu. Az „Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás” című írásban alaposan körüljárták a vendéglátás, rendezvényszervezés, turizmus területét érintő válságot. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
június 26, 2020

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye

A CNN cikke a New York Kávéházról sokévnyi tudatos munka eredménye – foglalta össze a Dining Guide azzal kapcsolatban, hogy a világ egyik legnépszerűbb orgánuma a New York Kávéházat méltatta. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
május 26, 2020

Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját

A kenyér és a mi szakértőnk: Wolf András. A Portfolió.hu longformban foglalkozott a témával a szántóföldektől a mennyiségi nagyipari, illetve minőségorientált végtermékig. Hogy miért pont Wolf András? Mert fanatikusan törekszik a tökéletes kenyér megalkotására. A „Mi kerül valójában az asztalunkra? A búzaföldtől követtük a magyar kenyér útját” című, minden területet érintő összefoglalóban videót is megosztottak az olvasóközönséggel. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
április 30, 2020

Home office tippek

Sokan kényszerültünk az elmúlt hetekben otthoni karanténba, ami azt jelenti, hogy az eddigi megszokott irodai környezet helyett otthonról dolgoztok. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan tudtok hatékonyak lenni az otthoni környezetben.
augusztus 13, 2019

Wolf András executive séf: „Bele kell rakni a melót, meg kell dolgozni a sikerért”

Vallja, hogy egy jó csapat nélkül ő sem tartana ott, ahol most. Hisz a munkában, a befektetett erőfeszítések megtérülésében. Wolf András az Eventrend Global executive séfje, de egykor ő is zöldségpucolással kezdte.
március 27, 2019

A séfek keresnek a legjobban a vendéglátásban

A nők a vendéglátásban is sokkal kevesebbet keresnek, mint férfi kollégáik. Az Eventrend Global felmérése szerint a vendéglátásban dolgozók felének havi nettó jövedelme meghaladja a 300 ezer forintot, 12 százalékuk pedig 500 ezer forintnál is többet keres.
március 22, 2019

Kutatási eredmények a vendéglátás és a munkavállalás kapcsolatáról

A vendéglátásról adott ki felmérést az Eventrend Global, amely már 25 éve vezető szereplője a hazai piacnak. A cégcsoport a tavalyi év folyamán végzet kérdőíves kutatást a vendéglátásban dolgozók és a vendégek körében egyaránt.
november 12, 2018

Eventrend siker a Zukunft Personal Hungary-n

Hatalmas érdeklődés övezte az Eventrend Csoport standját a Zukunft Personal Hungary című szakkiállításon, amelyet november 7-8-án rendeztek meg a Millenárison. Az esemény elsősorban a HR területen tevékenykedőket célozta meg.
július 6, 2018

Az Eventrend lett a legjobb rendezvényszervező

A legjobb rendezvényszervezés kategóriában közönségdíjatkapott az Eventrend Holding a Business Traveller Hungary szavazásán. Az idén már nyolcadik alkalommal odaítélt Business Excellence 2018az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vidám, emlékezetes rendezvények az ódon falak között

Domus Vinorum Borház és Rendezvényhelyszín Budapest szívében.Ha a belvárosba vinnéd a csapatod, baráti társaságod vagy turistacsoportod, már meg is találtad azt a helyet, ahol a történelem összeforr a jelennel.