Professzionális céges rendezvények

Szervezd meg következő üzleti rendezvényed profik támogatásával frekventált, elegáns környezetben! Az Eventrend Hotels 2 szállodájában ideális rendezvényhelyszínt biztosítunk oktatás, tréning, meeting, konferencia, termékbemutató, road-show, vagy sajtótájékoztató megrendezésére.

Felejthetetlen pillanatok: tapsvihar és csillogó szemű résztvevők

Minden rendezvényszervező álma, hogy a nagy esemény sikeres legyen, és mindenki boldog mosollyal utazzon haza – az már csak hab az ünnepi tortán, ha az előkészületek is eredményesen és kellemes hangulatban folynak. Levesszük válladról a szervezés terhét! Többéves tapasztalatunk segítségével megelőzzük a szokásos buktatókat, amik előfordulhatnak egy céges rendezvény esetén – és innovatív hozzáállásunk garancia arra, hogy az újonnan felmerülő problémákat is gyorsan és hatékonyan megoldjuk.

Céges rendezvény – minőségi szolgáltatások

Professzionális csapattal, színvonalas rendezvényhelyszínnel, minőségi technikai háttérrel, és feketeöves rendezvényszervezők tudásával támogatjuk eseményed sikerét. Több éves tapasztalatunkból merítve szívesen ajánlunk a tematikádhoz illeszkedő gyakorlati ötleteket, de nyitottak vagyunk egyedi elképzeléseidre is!

Egyedi kiszolgálás, színes csapatépítő programok

Szállodáink változatos helyszíneket biztosítanak céges rendezvényeihez: meetingek, konferenciák, tréningek szervezéséhez. Mint minden más hotel - mondhatnánk, de miben vagyunk mégis mások? A hozzáállásban, az összehasonlíthatóságban és az egyedi kiszolgálásban. Kérje ajánlatunkat, vagy hívja kollégánkat részletes információkért: Nell Anita +36 30 206 4059, nell.anita@eventrend.hu

Gasztro élmények

Változatos, szállodánként eltérő gasztronómiai élményeket kínálunk a rendezvények alatt. 20 főig tányérszervízes, 20 fő felett svédasztalos étkezéssel várjuk a résztvevőket. A helyszíntől függően grill vacsora vagy bográcsozás is szerepel a lehetőségek között.

Két órás alap italcsomagunk óránként hosszabbítható, vagy egyedi igény szerint szűkített itallapot állítunk össze.

Minden esetben személyesen egyeztetünk, hogy partnerünk igényeihez igazíthassuk a kínálatot.

Szállodáink céges rendezvényekhez

Residence Hotel Balaton****Superior

A Residence Hotel Balaton****Superior nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.

Weboldal: rhb.hu

Duna Relax & Event Hotel****

Nemzetközi sztenderdekhez igazodó szálloda, professzionális rendezvényszervező csapat és a páratlan adottságokkal bíró helyszín garancia az Ön rendezvényének sikerére. Ügyfélközpontú szolgáltatások, különböző méretű és befogadóképességű, – korszerű technikával felszerelt – konferencia és szekciótermek, valamint éjszaka is nyitva tartó, antik római wellness birodalom teszik oly népszerűvé üzleti vendégek körében a Duna Relax & Event Hotelt**** Ráckevén, a Kis-Duna lágyan ringatózó hullámainak szomszédságában.

Weboldal: wellnesshotel.hu

Gyors, rugalmas árajánlat

Egységes formátumban, akár mind az öt szállodára megkapod árajánlatunkat, melyek egymással összehasonlíthatók, így nem szükséges több helyről árajánlatot kérned.

Hatékony programszervezés

Szállodánként eltérő, izgalmas és változatos programlehetőségeket kínálunk a szálloda területén vagy a környéken. Borkóstoló, hajókázás, túrázás, csapatépítő programok – ötleteljünk együtt!

COVID 19

COVID 19 miatt hoteleinkben új házirend került bevezetésre, mely meghatározza azokat az intézkedéseket, melyekkel biztosítható a szállodák vendégeinek biztonságos tartózkodása.

Jól felszerelt rendezvénytermek

Minden szállodánkban több, különböző méretű és kialakítású, légkondicionált rendezvényterem található, melyek technikailag jól felszereltek, természetes fénnyel bőségesen ellátottak.