Határtalan csapatépítő helyszínek

Hatalmas szabad tér, kinti aktív programok, gondtalan nevetés és egy különleges kaland jelenik meg előtted a következő rendezvényt tervezgetve? Az Eventrend Hotels 2 szállodájában olyan csapatépítő helyszíneket mutatunk be, ahol igazán formabontó, izgalmas szórakozás vár Rád.

Kültéri csapatépítő programok

Természetközeli, gyönyörű környezetben élhetitek át a vidám közös élményeket: zöld lombok, csicsergő madarak, szikrázóan kék ég társaságában a felhőtlen kültéri csapatépítő játékokat! Buborékfoci, kincskeresés, kastély rejtély, csapatépítő disznótor, sárkányvadászat, íjászverseny, kalandtúra, éjszakai túra vagy „bor, mámor, Noszvaj” közül melyik programot választod?

Csapatépítő tréning és céges családi nap

A Bükk erdeje és Bikács szelíd lankái tökéletes helyszínt biztosítanak kreatív csapatépítő programok vagy családi nap, vállalati nap rendezéséhez. Pontosan mi a különbség a 15 hektáros, saját tóval rendelkező vidéki birtok, és a hangulatos kis falu szívében fekvő, barokk kastély szomszédságában lévő családias szálloda között? Olvass tovább, és fedezd fel rejtett kincseinket!

Tündérkert Hotel Noszvaj

A Tündérkert Hotel Noszvaj 36 szobás szálloda, mely kiváló helyszíne céges rendezvényeknek. Indoor programoknak világos, jól felszerelt rendezvénytermeink egyike adhat otthon, outdoor foglalkozás pedig az angolparkban valósítható meg. Hotelünk közvetlen, barátságos hangulatban természetközeli szállást, valamint laktató, finom ételeket kínál. A szabadidő lélekemelő eltöltéséhez számos lehetőség áll rendelkezésre szállodán belül vagy a környéken. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk rendezvénye sikerét.

Weboldal: tunderkerthotel.hu

Zichy Park Hotel****

Mesés természet várja Bikácson a Zichy Park Hotelben****, ahol a 15 hektáros birtokon a programlehetőségek száma szinte végtelen. A szabadtéri jakuzzi egész évben üzemel, valamint a nyári időszakban szabadtéri medence várja a hűsölni vágyókat. Az étterem a vidék ízeit kínálja. Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

Weboldal: zichypark-hotel.hu

Program lehetőségek

Noszvaji erdei csapatépítés - Tündérkert Hotel Noszvaj


Barokk kirándulás

A barokk De la Motte kastély évszázados falai között deríthetsz fel évszázados titkokat, persze csak miután az összes rejtvényt megoldottad!

Tündérösvény – mesék útján

Játékos séta és mesés feladatok – fedezd a kastélykert gyönyörűi fái között megbújó tündéreket, koboldokat, és még egy sárkány is megszelídíthetsz!

Bor, mámor, Noszvaj

Az egri borvidék legjobb nedűit kóstolva fedezheted fel Noszvaj leghangulatosabb helyeit, és érdekességeket tudhatsz meg a borkészítésről!

Weboldal: tunderkerthotel.hu

Csapatépítés vidéki hangulatban - Zichy Park Hotel****


Csapatépítő disznótor

A vidéki friss levegő adott, a falusias hangulatot pedig garantálja a reggeli pálinkás ébresztő, kakaskukorékolás és malacröfögés, amit megalkuvás nélkül élhetsz át szállodánk komfortos kialakításának köszönhetően!

Birtokséták

Mesés természet ölel körül a Zichy birtok 15 hektáros területén! Kalandozó kedveteknek és szabadidőtöknek megfelelően többféle birtokséta közül választhatsz a birtokon innen és túl!

Weboldal: zichypark-hotel.hu

Válaszd ki vidéki hoteleink közül a csapatod számára legjobb megoldást. Csapatépítőkhöz vagy kötetlen együttléthez, a csapat összerázásához ajánljuk a Zichy Park Hotelt Bikácson vagy a noszvaji Tündérkert Hotelt. Ha segítségre van szükséged, kérjük hívd kollégánkat: Nell Anita: +36 30 206 4059

Egyedi kiszolgálás, színes csapatépítő programok

5 szállodánk változatos helyszíneket biztosít céges rendezvényeihez: meetingek, konferenciák, csapatépítők, tréningek vagy éppen családi napok szervezéséhez. Mint minden más hotel - mondhatnánk, de miben vagyunk mégis mások? A hozzáállásban, az összehasonlíthatóságban és az egyedi kiszolgálásban. Vagy akár abban, hogy nekünk van az adott szálloda történetére szabott élő színészes csapatépítőnk, és úgy általában az aktív pihenés hívei vagyunk, így ebben mindig van egy újabb ötletünk!!! Kérje ajánlatunkat, vagy hívja kollégánkat részletes információkért: Nell Anita +36 30 206 4059, nell.anita@eventrend.hu

Házias ízek, vidéki hangulat

Hagyományos receptek alapján főzött laktató ételeket, a vidék ízeit kínáljuk a svédasztalon. A környék legjobb nedűit kortyolhatjátok a vacsora mellé, hiszen Noszvaj az egri borvidék része, Bikácson pedig a híres szekszárdi borokat kóstolhatjátok! Ha van kedvetek, kint is sütögethettek, bográcsozhattok közösen, hogy még több színes élménnyel gazdagítsuk a nálunk töltött időt.

Gyors, rugalmas árajánlat

Egységes formátumban, akár mind az öt szállodára megkapod árajánlatunkat, melyek egymással összehasonlíthatók, így nem szükséges több helyről árajánlatot kérned.

Hatékony programszervezés

Szállodánként eltérő, izgalmas és változatos programlehetőségeket kínálunk a szálloda területén vagy a környéken. Borkóstoló, hajókázás, túrázás, csapatépítő programok – ötleteljünk együtt!

Jól felszerelt rendezvénytermek

Minden szállodánkban több, különböző méretű és kialakítású, légkondicionált rendezvényterem található, melyek technikailag jól felszereltek, természetes fénnyel bőségesen ellátottak.

COVID 19

COVID 19 miatt hoteleinkben új házirend került bevezetésre, mely meghatározza azokat az intézkedéseket, melyekkel biztosítható a szállodák vendégeinek biztonságos tartózkodása.