Kápráztasd el ügyfeleid lenyűgöző szépségű, exkluzív rendezvényhelyszíneinkkel! Konferenciákhoz, hibrid rendezvényekhez, üzleti találkozókhoz-összejövetelekhez, és akár egy projekt lezárásához vagy a siker megünnepléséhez méltó koktélpartihoz, díszebédhez, gálavacsorához kínálunk megoldásokat. Helyszíneink a modern technológiai felszereltségnek köszönhetően alkalmasak a széleskörű technikai igények kielégítésére. Jól felkészült és profi rendezvényszervezőink különböző menüket ajánlanak az igények felmérését követően, séfjeink és sommelier kollégáink pedig gondoskodnak a tökéletes kivitelezésről.

Kollégáink örömmel segítenek, kérj ajánlatot!

New York Café - "A világ legszebb kávéháza"
Nyűgözze le partnereit a New York Palota egyediségével, hangulatával és szolgáltatásaival! A patinás falak 9 termet/teret és egy kávéházi éttermi területet rejtenek, mely 20 és 550 ember kényelmes elhelyezésére alkalmasak.
Szabad dátumok - június/júliusSzabad dátumok - május
június 2.május 15.
június 7.május 22.
június 8.május 26.
június 13.május 31.
június 16. 
június 23. 
június 29. 
július 15. 

Kapcsolattartó: Tóth Márta

email: toth.marta@cafeandevent.eu

+36 30 333 7918

 
Akadémia Klub
Lehetne nívósabb, patinásabb helyszín terembérléshez Budapesten, mint a Magyar Tudományos Akadémia épülete? Aki volt már termeinkben, látta a kilátást a Lánchídra, a Budai várra, a Dunára, soha nem felejti el ezt az élményt.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
 május 17.
 május 18.
 május 22.
június 3.május 31.
június 9.

Kapcsolattartó: Tóth Adrienn

email: toth.adrienn@klubetterem.hu

+36 30 405 6855

 
Gundel Étterem Kávéház
A méltán híres Gundel Étterem decemberben nyitotta újra kapuit. A gyönyörűen felújított Erzsébet Királyné Báltermünk 243 négyzetméteres területével sokoldalúan berendezhető, akár 220 fős rendezvények befogadására is alkalmas. Rokokó stílusának köszönhetően kis létszámú és grandiózus sajtóesemények, kiállítások, díjátadók, céges évzárók elegáns helyszíne lehet.
Szabad dátumok - június/júliusSzabad dátumok - május
 május 12.
 május 17.
 május 18.
június 1.
június 2. 
június 6. 
június 12. 
június 23. 
június 24. 
július 1.

Kapcsolattartó: Varhol Nikoletta

email: nikoletta.varhol@gundel.hu

+36 30 

 
Centrál Kávéház
Megosztjuk a világgal, vendégeinkkel együtt írjuk tovább az egyik leghíresebb budapesti klasszikus, a Centrál Kávéház történetét. Újra a pezsgő, az életet megélni szerető társasági emberek kedvelt helyévé varázsoljuk, amelyre az egész világ bakancslistás, “egyszer nekem is ott kell lennem” úticélként tekint.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
 május 15.
 május 18.
június 3.május 29.
június 13. 
június 14. 
június 17. 
június 19. 
június 19. 

Kapcsolattartó: ???  ???

email: 

+36 30

 
Symbol Budapest
A megújult Symbol Budapest az egyik legsokoldalúbb exkluzív rendezvényhelyszín! Nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes rendezvényhelyszínt, legyen szó esküvőről, értekezletről, konferenciáról, vagy vállalati rendezvényről.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
 május 25.
 május 31.
június 2. 
június 15. 

Kapcsolattartó: Kilián Kata

email: kata.kilian@symbolbudapest.hu

+36 30 388 4608

 
Bagolyvár rendezvényhelyszín
Budapest elegáns, vintage rendezvényhelyszíne a Városliget kapujában, mely tökéletes választás 40-80 fős eseményekre. Akár bent, akár a szabad ég alatt, a Bagolyvár tökéletes helyszín családi vagy baráti eseményekre, céges összejövetelekre. Nálunk megvalósítható kerti party grill büfével, kötetlen állófogadás finger food-al, polgári szertartás elegáns díszvacsorával, céges workshop, vagy akár mini konferencia kávészünettel.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
 május 25.
 május 31.
június 2. 
június 15. 

Kapcsolattartó: Varhol Nikoletta

email: nikoletta.varhol@gundel.hu

+36 30