Viktória 2004-ben kezdte pályafutását a cégcsoport képzési központjában, a Vatel Rendezvényiskolában oktatásszervezőként, majd ügyvezetőként. Egy kis szünet után, 2014-ben tért vissza hozzánk projektvezetőként az Eventrend Tehetségakadémia élére. Munkája eredményeként mára már több, mint 100 munkatársunk végezte el a különböző vezetői és szakmai képzéseket, és alkalmazza a tanultakat mindennapi feladatai során.

Karrierút

2004-ben csatlakoztam oktatásszervezőként a cégcsoport képzési központjához, a Vatel Rendezvényiskolához. Egyedi képzési tematikát dolgoztunk ki az Üzleti rendezvényszervezés és az OKJ-s Protokoll ügyintéző és rendezvényszervező szakok, valamint a borismereti tanfolyamok részére. A Vatel keretében hoztuk létre az első, a cégcsoport egészét érintő oktatássorozatot, amely az értékesítés terén formálta át a munkatársak és vezetők szemléletét.

2014-ben jött létre a Tehetségakadémia vezetőképző programja. Projektvezetőként kezdettől részt veszek az egyes menedzsment szakok képzési tematikájának kialakításában, a cégcsoportban felhalmozódott tudásanyag rendszerezésében és tananyaggá rendezésében, az iskola működtetésében.

Évről évre újabb kihívások elé állítjuk magunkat. Külső szakértők meghívásával igyekszünk minden olyan korszerű módszert a képzésbe integrálni, amely piaci előnyt jelenthet a cégcsoport részére. 2016 nyarán bevezettünk egy távoktatási rendszert, ennek révén már lehetőséget biztosíthatunk a cégcsoport minden ambíciózus dolgozójának a szakmai fejlődésre.

Személyes misszió

“Hiszek az élethosszig való tanulásban, a folyamatos fejlődésre való törekvésben, az új ismeretekre való nyitottság megőrzésében. Hiszek a tehetségek felfedezésében és gondozásában, az ambíciók támogatásában, a szorgalommal elért eredményekben, a szakmai alázatban. Hiszek a komfortzónából történő kilépéssel megszerzett tudás örömében, a „miért nem” helyett a „hogyan igen” gondolkodásmódban.”

Amire büszke vagyok

A Tehetségakadémia első évfolyamát egy Mark Burnett mottóval indítottuk: „Nincs jobb, mint túl nagy fába vágni a fejszét, aztán mégis felaprítani a fát.” Eddig közel 1000 oldalnyi, gyakorlatközpontú írásos jegyzet készült el, a tanultakat a hallgatók másnaptól alkalmazhatják munkájuk során.

A Tehetségakadémia egyéves képzései során láthatom, hogyan formálódnak a jövő vezetői, miként alakítják át a cégcsoport gondolkodását és működését a képzés során tanultak.

Örömmel tölt el, hogy egy olyan hosszú távú projekt részese vagyok, amely egyrészt hozzájárul újabb sikeres vállalkozások létrehozásához, másrészt szolgálja a cégcsoport életpálya modelljének megvalósulását.