Zoltán a 90-es végén alkalmi munkavállalóként került a Gálához, majd néhány sikeres rendezvény lebonyolítása révén a Fakanál étterembe vezetett az útja. Hamarosan bankettvezető, majd értékesítési vezető lett, és már több mint 10 éve az étterem ügyvezetője. A Fakanál étterem és Bisztró a turisztikai gasztronómia úttörője és mindmáig egyik fellegvára.

Karrierút

A 90-es évek végén külföldi munkavállalásból tértem haza, éppen alkalmi munkát kerestem, amikor kapcsolatba kerültem - akkori nevén még - a Gála Party Service Kft-vel. Egy rendezvény kapcsán kerültem a Fakanál Étterembe, ahol néhány sikeres esemény után az akkori vezetéstől álláslehetőséget kaptam. A lehetőséget gondolkodás nélkül elfogadtam, egy feltételem volt… előrelépés lehetősége biztosított legyen, amire a tulajdonosi kör ígéretet adott. Egy év múlva az étterem bankettvezetője lettem, majd rövid idő elteltével a rendezvények értékesítését is magamhoz ragadtam.

Az étterem évről évre egyre jobban teljesített, bevételünk növekedett, és a turisztikai piacon egyre jelentősebb szerepet töltöttünk be. A következő lépcső az egység vezetése volt, ami egyben a cég ügyvezetését is jelentette. Korábbi szakmai tanulmányaimat itt tudtam először az életben is alkalmazni.

Vezetői munkáságom alatt az étterem kimagaslóan teljesített még a gazdasági válság idején is! 2011-ben az étterem üzemeltetése mellett házon belül egy újabb egységet vettünk bérbe, egy kis Bisztrót, mely azóta is évről-évre az éttermez hasonlóan kimagasló üzleti évet tudhat maga mögött.

Személyes misszió

Célom, olyan munkakör beöltése, ahol egy elhivatott csapat tagjaként értéket teremethetek.

Hiszem, hogy turisztikai szerepvállalásom hosszútávon is értékteremtő. Egyrészt biztonságot nyújt, szerethető munkahelyet biztosít a csapatnak, ahol jó dolgozni, ami fejlődésre ösztönöz nap, mint nap.

Másrészt egy olyan kiemelt ügyet képviselek, ahol munkatársaink a nagy egész részeiként formálhatják Magyarország jó hírét.

Eddig megszervezett tudásomra alapozva, lehetőségem van olyan projektek beindítására, melyekben tulajdonosként is részt vehetek.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok a családomra, és arra, amit az életben sok munkával, kockázatvállalással, befektetésekkel elértem.

Büszke vagyok a csapatomra, és nem utolsó sorban azokra a fiúkra, akik mindezt lehetővé tették számomra, akikkel ma is együtt dolgozhatom, tanulhatok: a cég alapító-tulajdonosaira!

Büszke vagyok, hogy a velem együtt dolgozók országimázs formáló szereppel bírnak, minden kollégánk egyben Budapest turisztikai nagykövete is. A közös ügyünkért vendégbarát, elhivatott, tehetséges munkatársaink tesznek, akik a feladatok mellé felelősséget és nagyfokú bizalmat kapnak. A munkádnak nálunk jelentősége van!

Célom, hogy munkánk által megmutassuk minden egyes külföldi vendégünknek, mit eszik, mit iszik, és hogyan mulat A Magyar. Betekintést adunk nagymamáink házias ízeit idéző konyhánkra, virtuóz cigányzenekarunkra, mely a magyar hétköznapokat jellemzi.

Hiszem, hogy éttermünkben, autentikus környezetben nemcsak egy gyors étkezést kínálunk a vásárlás és a városnézés közben hozzánk betérőknek, hanem feltöltődést, minőségi időtöltést, családi élményt, egy igazi emléket Budapestről, melyre mindig jó lesz visszagondolni.