Az egyik zászlóshajójával, a Gundel étteremmel jelent meg az Eventrend Group a Turizmus Évadnyitó Gálán. Az immár 31. alkalommal, ezúttal a Budapest Congress Centerben megrendezett esemény Eventrend standján – üde színfoltot alkotva – felbukkantak az ikonikus elefántok is.
A cégcsoport egy kis Gundel éttermet rendezett be, ahol az emblematikus Nemzeti 11 fogásokból kaphattak kóstolót a vendégek és személyesen találkozhattak az étterem séfjével, valamint vezető képviselőivel. A megjelenéssel sikerült egy kis Gundel élményt csempészni a gála forgatagába!
A Gundel történelem, hagyomány, innováció – az életre kelt legenda. A Gundel, amely tányéron szolgálja fel a magyar gasztronómia leghíresebb és legízletesebb értékeit. A Gundel, amely egykoron a mai kedvenc fogások bölcsője volt, olyan ételeké, amely nem csak nekünk magyaroknak, de az idelátogató külföldieknek is képes szavak nélkül elmondani és megmutatni a gasztrokultúránkon keresztül mindent, amelyek mi magunk vagyunk!
A 130 éves Palota és Gundel étterem a leghíresebb a magyar vendéglátásban. Nem csak egy étterem, hanem egy intézmény és egy eszme, amelyben a vendégé a fókusz, amelyben a hangulat, a barátságosság, az igazi, szívből jövő vendéglátás és a kitűnően elkészített, eredetileg itt elsőként megalkotott ételek együttesen képviselik a Gundel örökséget. A Nemzeti 11-be tartozó fogásaink a magyar gasztronómia esszenciáját mutatják be: többek között a gulyásleves, palócleves és a fogas Kárpáti, mind-mind a kultúránk részévé vált és ezzel együtt – Gundel Károlynak és örökségének követőinek köszönhetően – mindenkié lett!
Nagy büszkeség, hogy az eseményre megjelenő, a turizmus kiemelkedően fontos szereplőit felvonultató top 50 kiadványban tulajdonosaink is szerepeltek, hiszen a 2023-as évet kimagasló eredménnyel zárta a cégcsoport. A rendezvényen több más szakember mellett Nagy Gábor is nyilatkozott a Turizmus gála a fontosságáról. A videót itt tekinthetik meg.