Dénes 2004-ben jelentkezett a cégcsoporthoz, a Gála Party Service-nél először bankettvezető, később bankett csoportvezető pozícióban dolgozott.

Karrierút

Egy évvel később felajánlották számára a Magyar Tudományos Akadémián működő Akadémia Klub egységünk étterem igazgatói posztját, ezt közel hét évig töltötte be. 2012-13-ban a cégcsoport egyik új üzemeltetési projektjében dolgozott üzletvezető, majd ügyvezető poszton2014-től teljesen új feladatkörre kaptam megbízást: előbb az Eventrend vendéglátó egységeinek áruforgalmi tevékenységét tekintettem át és rendeztem általánosan alkalmazható struktúrába, majd az alapanyagbeszerzés optimalizálása lett a fő feladatom a Séfpiac beszerzéstámogató szoftver üzemeltetésével.

Személyes misszió

Az egyéni teljesítmények és a csapat ereje mellett hiszem, hogy a hatékonyság folyamatos vizsgálata és javítása is hozzájárul a sikerhez.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok arra, hogy eddigi karrierem során több, egymástól gyökeresen különböző feladatkörben is meg tudtam állni a helyem. Szintén büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan területen, mint a vendéglátás, sikerült megtalálni az egyensúlyt a hivatás és a magánélet között. Míg a szakmai feladatok a sikerélményeken keresztül motivációt adnak, a család megadja a felhőtlen boldogságot és kikapcsolódást.