HOTELÜZEMELTETÉS

A szállodaüzemeltetés mint Eventrend Group egyik fő tevékenységi területe komplex teljes körű üzemeltetést jelent, aminek kiemelt része a sales-marketing tevékenység, a márka kialakítása, a műszaki üzemeltetés, az F&B szolgáltatás, controlling, riporting, röviden minden olyan terület ami a professzionális napi és stratégiai működést jelenti.

A cégcsoport jelenleg két szálloda üzemeltetését látja el. Mindkét hotel szinte a természet része, remek helyszín családi kikapcsolódáshoz csakúgy, mint céges rendezvényekhez, konferenciák megrendezéséhez, tréningek-meetingek megtartásához, csapatépítő események megszervezéséhez. Privát és céges alkalmakhoz egyaránt kitűnő választást jelentenek, érdemes személyesen vagy ajánlatkérésben érdeklődni munkatársainknál.

parallax background

Residence Hotel Balaton

A Residence Hotel Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon található. Pár száz méterre a Balaton partjától, csöndes, kertvárosi környezetben helyezkedik el, a nyüzsgő siófoki városközponttól alig 10 perces sétára.

Modern és exkluzív kialakítású szálloda, amely egész évben vonzza a wellness szerelmeseit – érkezzenek családdal, párban, vagy üzleti eseményre. Az élményt a magyar gasztronómia újragondolt fogásai teszik teljessé, így tökéletes helyszíne a gondtalan kikapcsolódásnak és feltöltődésnek. Az elérhető luxus..


Zichy Park Hotel

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum.

Mi megőriztük és megteremtettük a természetközeli környezetet, szolgáltatásainkkal pedig segítséget nyújtunk a tartalmas kikapcsolódáshoz. A bikácsi Zichy Park Hotel a hétvégi pihenések, családi nyaralások, wellness hétvégék, céges rendezvények, konferenciák, outdoor tréningek, esküvők ideális helyszíne.


CLUB