Budapest is Téged vár!

Foglalj szobát szállodáink egyikében és Tiéd lesz egy rád szabott budapesti pillanat is! Ajándékaink között olyan bakancslistás helyek szerepelnek, mint a New York Kávéház, a Városliget Café vagy a Séf Asztala Kossuth tér! Te melyik pillanatot választod?

HOTELÜZEMELTETÉS

A szállodaüzemeltetés mint Eventrend Group egyik fő tevékenységi területe komplex teljes körű üzemeltetést jelent, aminek kiemelt része a sales-marketing tevékenység, a márka kialakítása, a műszaki üzemeltetés, az F&B szolgáltatás, controlling, riporting, röviden minden olyan terület ami a professzionális napi és stratégiai működést jelenti.

A cégcsoport jelenleg öt szálloda üzemeltetését látja el. Minden hotelünk szinte a természet része, remek helyszín családi kikapcsolódáshoz csakúgy, mint céges rendezvényekhez, konferenciák megrendezéséhez, tréningek-meetingek megtartásához, csapatépítő események megszervezéséhez. Privát és céges alkalmakhoz egyaránt kitűnő választást jelentenek, érdemes személyesen vagy ajánlatkérésben érdeklődni munkatársainknál.

parallax background

Residence Hotel Balaton

A Residence Hotel Balaton**** Superior Conference & Wellness Hotel a Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon található. Pár száz méterre a Balaton partjától, csöndes, kertvárosi környezetben helyezkedik el, a nyüzsgő siófoki városközponttól alig 10 perces sétára.

Modern és exkluzív kialakítású szálloda, amely egész évben vonzza a wellness szerelmeseit – érkezzenek családdal, párban, vagy üzleti eseményre. Az élményt a magyar gasztronómia újragondolt fogásai teszik teljessé, így tökéletes helyszíne a gondtalan kikapcsolódásnak és feltöltődésnek. Az elérhető luxus..


Zichy Park Hotel

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum.

Mi megőriztük és megteremtettük a természetközeli környezetet, szolgáltatásainkkal pedig segítséget nyújtunk a tartalmas kikapcsolódáshoz. A bikácsi Zichy Park Hotel a hétvégi pihenések, családi nyaralások, wellness hétvégék, céges rendezvények, konferenciák, outdoor tréningek, esküvők ideális helyszíne.


Oxigén Family Hotel****superior

A bababarát Oxigén Family Hotel****superior a Bükk hegység déli kapujában, 4 hektáros ősfás parkban található Noszvajon. Az Eger környéki kis falu az ország egyik legtisztább levegőjű települése, gasztro-kalandok kedvelt helyszíne.

A Galassy kúria épületéből kialakított erdei wellness hotel mind az 50 szobája egyedi kialakítású, éttermükben válogatott hagyományos és modern ízvilágú ételeket kínálnak. A hotel különlegessége a gyermek all inclusive ellátás és a gyerekprogramok, melyeken az év minden napján díjmentesen részt vehetnek a vendégek.


Tündérkert Hotel Noszvaj

A Tündérkert Hotel Noszvaj a falu központjában található. A Bükk közelsége számtalan szabadtéri lehetőséget és rengeteg túraútvonalat kínál a mozgás szerelmeseinek, a falu pedig híres vendégszeretetéről és kemencés, házias ételeiről, melyekkel a fáradt utazók jóllakhatnak.

A hotel 36 szobája gyerekekkel érkező családok, párok, csoportok számára kényelmes elhelyezést kínál a De la Motte kastélyt körülvevő csodálatos angolpark szomszédságában. A Tündérkert Hotel feszengésmentes csapatépítés, esküvő, sporttábor lebonyolítására kiválóan alkalmas helyszín.


Duna Relax Hotel****

A felnőttbarát Duna Relax Hotel**** Ráckevén, a Kis-Duna partján fekszik, Budapesttől mindössze 47 kilométerre. A település számtalan romantikus, kulturális és aktív kikapcsolódást segítő programot kínál. Az antik római wellness részleg mindenki számára biztosítja a teljes ellazulás lehetőségét. A gyerekmentes szálloda 47 szobával rendelkezik.

Ajánljuk párok számára romantikus utakhoz, vagy nyugdíjas vendégeknek. A szálloda 12 év alatti gyermekeket nem fogad. Üzleti rendezvény, csapatépítő tréning, executive meeting tökéletes helyszínei a szekcionálható rendezvénytermek, outdoor program esetén pedig a kert.