Karel 2012-ben csatlakozott a Holdinghoz az Eventrend Prague ügyvezető igazgatójaként. Az első 4 évben stabilizálta a leányvállalat működését, számos területen kialakította a hatékony és optimális együttműködés, valamint az üzleti expanzió feltételeit. 2017 januárjában nyitott meg két új vendéglátóegységet (Ski Hut) a Cseh Köztársaság legmagasabb pontján. Ugyanebben az évben Karel megállapodott a világhírű zongoragyártó Petrof családdal, majd Petrof Café néven új egységet nyitott. Emellett kizárólagossággal rendelkezik az egész Petrof Galéria – amely Közép-Európa legnagyobb zongora bemutatója, a Petrof Café és a Petrof terem – üzemeltetésére, amely egy többfunkciós csarnok koncertek, kongresszusok és különböző rendezvények számára. 2018-ban tovább bővítette a társaságot a modern stílusú Dolce Vita Étteremmel, amely immáron a város legnagyobb teraszával rendelkező étterme. Mindemellett Karel az összes csehországi érdekeltség ügyvezető igazgatója, partner és társtulajdonos a prágai leányvállalatunkban.

Karrierút

Kapcsolatom az Eventrend Holdinggal 2012 áprilisban kezdődött, amikor a prágai szálloda üzemeltetési igazgatójaként dolgoztam. 2012. július 1-jétől az Eventrend Prague Ltd. ügyvezető igazgatója lettem – ez az Eventrend Holding leányvállalata. 2017 novemberében új társaságot alapítottam, a Profi Events Ltd.-t – amely az Eventrend Prague Ltd. leányvállalatát.

Személyes misszió

A mottóm az, hogy „SOHA NE VÉGEZZ FÉLMUNKÁT“. Úgy hiszem, ha sikeresek akarunk lenni, és a legjobbak egyike a piacon, akkor fontos a teendők megfelelő végrehajtására koncentrálnunk. Az egész az alkalmazottakkal kezdődik, akik a legfontosabb elemei a komplett rendszernek. Ezért igyekeztünk barátságos, pozitív légkört teremteni a csapatban, és az ügyfeleink visszajelzései alapján úgy vélem, jó irányba tartunk. Azonban a legnagyobb motivációt mégis az Eventrend tulajdonosaitól és természetesen a családomtól kapom: megértéssel és türelemmel viseltetnek irántam, a tulajdonosok pedig nagy rálátással és ismeretekkel támogatnak, pozitív energiát adnak mindannyiunk számára elsősorban a személyemnek szavazott bizalommal és a magánéletem tiszteletben tartásával.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok az erős csapatra és vállalati háttérre, amit az első 4 évben felépítettem. Ez biztosítja az Eventrend Holding Cseh köztársaságbeli stabilitását és megbízható üzemelését. 2017 óta új leányvállalatot alapítottunk, 4 új vendéglátóhelyet nyitottunk, és a Petrof család kizárólagos vendéglátó-szolgáltatójává váltunk. Mindemellett folyamatosan keresem a jövőbeli lehetőségeket a cég növekedéséhez. Minden nap új stratégiákat tanulok, és olyan ötleteket kapok, amelyek folyamatosan erősítik személyiségem és szaktudásom. Az élethosszig tartó együttműködési tervek és a tulajdonosi partnerprogram biztos hátteret adnak nekem és a családomnak.