Csilla 1998-ban csatlakozott a cégcsoporthoz, a Gálában először rendezvényszervezőként dolgozott, majd 1999-től értékesítési vezető, 2001-től ügyfélkapcsolati vezető pozícióban. 2008-tól vette át a cég ügyvezetését. 2018-ban az újabb kihívás részére a Csillagkert Budapest szolgáltatásainak beindítása volt. Csilla az Eventrend Holding társtulajdonos partnere a Csillagkert Budapestben, illetve a Gála Eseményszervező Kft.-ben.

Karrierút

1998-tól a Gálánál dolgozom. Kezdetben még a Gála Party Service rendezvényszervezőjeként indultam, majd értékesítési és ügyfélkapcsolati vezetőjeként léptem előre. Végül 10 évvel később, 2008-ban a Gála csoport nevet váltott és azóta Gála Eseményszervező Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozom én is. 2018-ban kerültek a Gála csoporthoz a Csillagkert Eseményközpont rendezvényhelyszínei, így ezen terület ügyvezetői feladatait is ellátom.

Munkám mellett a Gálánál a kezdetektől támogatták a tulajdonosok szakmai fejlődésemet. Az induláskor a Vatel rendezvényszervező iskolában kezdtem, majd 2005-ben a Budapesti Gazdasági Főiskola értékesítési és kereskedelmi szaktanfolyamain cégvezetés és értékesítés tárgyakban képeztem tovább magam.

Személyes misszió

Hiszem, hogy vezetőnek lenni nem más, mikor elszakíthatatlan bizalom fűz össze azokkal, akik iránt felelősséggel tartozom. Akik kérdőjel nélkül követnek, mert látják, tudod merre mész; vezetőként nem azért nézel hátra, hogy a „dicsőséges” múltadból meríts erőt, hanem mert vigyázó tekinteted van a csapatodra, hogy le ne maradjon senki.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok kiváló szervezési és koordinációs készségemre, munkatársaim eredményes motiválására, továbbá a felmerülő konfliktushelyzetek profi kezelésére és a stratégiai problémamegoldásra.

Büszke vagyok a cégcsoport, de azon belül is kifejezetten a Gála csoport érdekeinek következetes érvényesítésére és a kitűzött célok elkötelezett megvalósítására, amit munkatársaimtól is elvárok és lojalitásukból fakadóan magától értetődően meg is kapok.