Most már végérvényesen itt a tavasz, megérkezett a jó idő, a legjobb alkalom, ha rendezvényt vagy csapatépítőt szerveznél a munkatársaknak. Izgalmas és változatos programlehetőségeket kínálunk a szállodák területén vagy a környéken. Borkóstoló, hajókázás, túrázás, csapatépítő programok – ötleteljünk együtt!

Az Eventrend Hotels szállodáiban bátran foglalhatsz időpontot. Alább megadjuk, mely napokon van még szabad kapacitás, amelyeken több mint 20 szobát és termet tudunk biztosítani! Gyors és rugalmas árajánlatunkat egységes formátumban küldjük el, akár az összes szállodára, hogy azok egymással könnyen összehasonlíthatók legyenek, így nem szükséges több helyről ajánlatot kérned.

Kollégáink örömmel segítenek, kérj ajánlatot!

Duna Relax Hotel****
A Kis-Duna partján, festői környezetben, Budapesttől csupán 47 km-re található ráckevei szállodánk. Modern technikai eszközökkel felszerelt, természetes megvilágítású rendezvénytermeink és szekciótermeink stílusos helyszíne rendezvényeknek.
Szabad dátumok - július Szabad dátumok - május/június
július 3. május 22.
július 4. május 31.
július 5.  
július 10. június 2.
július 15. június 9.
  június 16.
  június 21.
  június 23.
  június 26.
  június 29.

Kapcsolattartó: Tóth József

email: sales@wellnesshotel.hu

+36 30 539 7910

 
Residence Hotel Balaton****superior
A Residence Hotel Balaton nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
 május 22.
június 3.május 31.
június 9.

Kapcsolattartó: Jánky Gabriella

email: janky.gabriella@eventrend.hu

+36 70 199 8104

 
Zichy Park Hotel****
A hatalmas, 15 hektárnyi területen lévő birtokunk tökéletes rendezvényhelyszín. Szabadtéri programokkal, borkóstolóval, disznótorral, túrázással színesítjük rendezvényét. Vidéki hangulattal és a vidék ízeivel várjuk a Zichy Birtokon!
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - július
június 2.július 1.
június 12.július 3.
június 23. 
június 24.

Kapcsolattartó: Nell Anita

email: nell.anita@eventrend.hu

+36 30 206 4059

 
Tündérkert Hotel*** Noszvaj
A kis kastély és a hozzá kapcsolódó Tündérkert Hotel alig több mint egy órányira Budapesttől és mindössze néhány percre található Egertől az egyik legkedveltebb történelmi városunktól. Az angolparkkal körülölelt szálloda és kastély, legendáival, különleges erdei kalandokkal, történelmi felfedezésekkel és a szálloda frissítő fürdőházával élmény teli programokat kínálnak, legyen szó csapatépítésről, tréningről vagy egyéb céges rendezvényekről.
Szabad dátumok - júniusSzabad dátumok - május
június 1.május 26.
június 3.május 29.
június 14. 
június 16. 
június 17. 
június 19. 
június 30. 

 

Kapcsolattartó: Nell Anita

email: nell.anita@eventrend.hu

+36 30 206 4059

 
Oxigén Family Hotel*** Superior
Wellness hotel égig érő fák között. 4 hektáros ősfás parkunk területén vagy Galassy termünkben számos program megvalósítható. Kalandos, rejtélyes, extrém, karitatív vagy színházi rögtönző? Kínálatunkban megtalálod ami neked kell! Zen Spa wellness birodalmunk franciaablakain keresztül minden évszakban lenyűgöző kilátás nyílik ősfás parkunk égig érő fáira, melyek az évszakok változásával összhangban millió színben pompáznak.
Szabad dátumok - június Szabad dátumok - május
május 25.
május 31.
június 2.
június 15.

Kapcsolattartó: Nell Anita

email: nell.anita@eventrend.hu

+36 30 206 4059