Gábor 1998-ban a Velvet étteremben kezdte cégcsoportos pályafutását, majd 2000-ben az MTA-ba, az Akadémia Klubba vezetett az útja, amelynek 2005 óta ügyvezető igazgatója. Mindeközben két évig a parlamenti egységünk protokoll üzletágigazgatója is volt, majd 2010-ben csapatával elindította a házon kívüli catering-szolgáltatást. 2015-től a Symbol ügyvezetője is. Az Eventrend Group cégtárs partnere az Akadémia Klubban és a Symbolban. 2019-től a Zichy Park hotel ügyvezetője. 2020-2022 között Gábor 3 vidéki szálloda ügyvezetői feladatait látta el.

Karrierút

Idegenforgalom és szálloda szakon szereztem közgazdász diplomát a Károly Róbert Főiskolán.

Az Eventrend csoportnál éttermi felszolgálóként kezdtem 1998-99-ben a Velvet Étteremben, majd 1999-2000-ben annak vezetőjeként dolgoztam. 2000 májusában került a cégcsoporthoz az MTA Akadémia Klub Étterem üzemeltetése. A Magyar Tudományos Akadémia épületében üzemeltetünk büfét, zártkörű éttermet, klubbot, valamint rendezvényeket szervezünk és bonyolítunk, 2010-től pedig házon kívüli catering-üzletágunkat is elindítottuk. Először üzemeltetőként, majd 2003-2005 között ügyvezető igazgatóhelyettesként, 2005-től a mai napig ügyvezetőként dolgozom.

2005-2007 között az Országház Protokoll üzletágigazgató, ügyvezető feladatait is ellátva a Parlament teljes vendéglátó szakmai munkáját irányítottam (protokollrendezvények, étterem, büfé, kávézó). 2015 augusztusában az új kihívást elfogadva a Symbol (szórakozóhely, rendezvényközpont, étterem) ügyvezető igazgatójaként is dolgozom. Az Eventrend partnerprogram keretében 2010-ben az Akadémia Klub Étteremben cégtárs, majd 2015-ös megnyitásakor a Symbolban is partner lettem.

2019-től a Zichy Park Hotel ügyvezető igazgatója vagyok. A cégcsoport szállodai portfóliójának bővülésével újabb kihívásokat kaptam: 2020-2022 között három vidéki szálloda, a Duna Relax Hotel****, az Oxigén Family Hotel****Superior és a Tündérkert Hotel Noszvaj ügyvezetői feladatait láttam el.

Személyes misszió

„Céltalan hajósnak nem kedvez a szél."

Montaigne

 

Véleményem szerint csak abban tudok igazán sikeres lenni, amit szeretek. Mindig tudtam mit akarok, nem volt B tervem. Hittem magamban, szakma szeretettel, szorgalommal, odaadással, szenvedéllyel, kitartással, tanulássál, alázattal jutottam el idáig. Vannak még álmaim, vágyaim, megyek tovább az úton! Köszönöm az Eventrend csoportnak a támogatást és hogy lehetőséget kaptam.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok az elért szakmai sikereimre, arra, hogy folyamatosan képzem magam és Önerőből, szorgalommal jutottam el idáig. Megérkeztem, jó helyen vagyok!