Gábor 1998-ban a Velvet étteremben kezdte cégcsoportos pályafutását, majd 2000-ben az MTA-ba, az Akadémia Klubba vezetett az útja, amelynek 2005 óta ügyvezető igazgatója. Mindeközben két évig a parlamenti egységünk vezetője is volt, majd 2010-ben csapatával elindította a házon kívüli catering szolgáltatást. 2015-től egyik új egységünk, a Symbol ügyvezetője is. Az Eventrend Holding cégtárs partnere az Akadémia Klubban és a Symbolban. 2019-től Gábor 4 vidéki szálloda ügyvezetői feladatait látja el.

Karrierút

Idegenforgalom és szálloda szakon szereztem közgazdász diplomát a Károly Róbert Főiskolán.

Az Eventrend csoportnál éttermi felszolgálóként kezdtem 1998-99-ben a Velvet Étteremben, majd 1999-2000-ben annak vezetőjeként dolgoztam. 2000 májusában került a cégcsoporthoz az MTA Akadémia Klub Étterem üzemeltetése. A Magyar Tudományos Akadémia épületében üzemeltetünk büfét, zártkörű éttermet, klubbot, valamint rendezvényeket szervezünk és bonyolítunk, 2010-től pedig házon kívüli catering üzletágunkat is elindítottuk. Először üzemeltetőként, majd 2003-2005 között ügyvezető igazgató helyettesként és 2005-től napjainkig pedig ügyvezetőként dolgoztam ennek felépítésén.

2005-2007 között az Országház Protokoll üzletág igazgató, ügyvezető feladatait is ellátva a Parlament teljes vendéglátó szakmai munkáját irányítottam (protokoll rendezvények, étterem, büfé, kávézó). 2015 augusztusában az új kihívást elfogadva a Symbol (szórakozóhely, rendezvényközpont, étterem) ügyvezető igazgatójaként is dolgozom. Az Eventrend partnerprogram keretében 2010-ben az Akadémia Klub Étteremben cégtárs, majd 2015-ös megnyitásakor a Symbolban is partner lettem.

A cégcsoport szállodai portfóliójának bővülésével újabb kihívásokat kaptam: 2019-től négy vidéki szálloda, a Zichy Park Hotel****, a Duna Relax Hotel****, az Oxigén Family Hotel****Superior és a Tündérkert Hotel Noszvaj ügyvezetői feladatait látom el.

Személyes misszió

„Céltalan hajósnak nem kedvez a szél."

Montaigne


Véleményem szerint csak abban tudok igazán sikeres lenni, amit szeretek. Mindig tudtam mit akarok, nem volt B tervem. Hittem magamban, szakma szeretettel, szorgalommal, odaadással, szenvedéllyel, kitartással, tanulássál, alázattal jutottam el idáig. Vannak még álmaim, vágyaim, megyek tovább az úton! Köszönöm az Eventrend csoportnak a támogatást és hogy lehetőséget kaptam. 18 éve tartó példaértékű együttműködés!

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok az elért szakmai sikereimre, arra, hogy folyamatosan képzem magam és Önerőből, szorgalommal, jutottam el idáig. A szakmai elhivatottság mellett szerető családban élek Krisztina feleségemmel, gyönyörű, okos kislányunkkal, Panka Fruzsinával. Hiszem, hogy csak úgy lehet sikeres egy ember, ha mögötte, támogató, szerető család áll. Megérkeztem jó helyen vagyok!