Jenő 1997-ben csatlakozott a Gálához kisegítő felszolgálnak. A szakma iránti alázatos hozzáállásának és céltudatosságának köszönhetően ma négy cégnek az ügyvezetője.

2007-től 2012-ig Protokoll Event Kft.,

2009-től New York Cafét üzemeltető Cafe & Event, később a CER Kft.,

2012-től 2014-ig Dieago High Spirit Bar-t üzemeltető Five Star Event Kft.,

2014-től 2021-ig Stadion Event Kft., a Groupama Aréna vendéglátása.

2022-től a GBR Kft. ügyvezetője, amely a Gundel étterem és kávéházat üzemelteti. Az Eventrend Group partnere.

Karrierút

Pályámat a cégcsoportban a Gála Party Service Kft. kisegítő pincéreként kezdtem. Az első rendezvényem egy családi nap volt az ELMŰ focipályán 2000 vendéggel. A rendezvényeken való munka ideális pénzkereseti lehetőség volt az egyetem mellett, így minden munkát elvállaltam, amit csak tudtam. 1998-ban a cég felajánlott egy üzletvezetői helyettesi állást a SHAKE nevű bárban, amit habozás nélkül elvállaltam, de rájöttem, hogy ez a hely nem olyan pörgős és eseménydús, mint a rendezvényszervezés. 1999-ben kerültem vissza a Gálához rendezvényfőnök asszisztensnek, ahol olyan kiemelkedő rendezvényfőnökkel volt lehetőségem együtt dolgozni, mint Lékó György vagy Horváth Zoltán. 2000-ben több száz sikeres rendezvény után előléptettek bankett menedzserré. Az első önálló, nagy létszámú és összetett rendezvényem a Ludwig Múzeumban, amely egy ültettet álló karácsonyi fogadás volt 600 vendéggel. 2001-ben Kivágó Róbert vezetésével megkaptam a Senior Bankett Manager státuszt, ami azt jelentette, hogy a legfontosabb rendezvények lebonyolításáért feleltem. 2003-ban a Gála Party Service Kft. három fő irányt vett: magán-, protokoll- és üzleti rendezvényeket. Ekkor kerültem a privát osztályra, rendezvény- és bankett menedzsernek. Ez idő alatt közel 100 esküvőt és privát rendezvényt szerveztem és bonyolítottam le. 2004 nyarán Kusnyár Gábor felkért, hogy segítsem a Magyar Országházban, mint projektigazgató-helyettes.2006-ban felkértek, hogy folytassam projektigazgatóként. 2007-ben a Parlament egysége kivált a Gála Party Service Kft.-ből és Protokoll Event Kft. néven kezdte meg működését, ügyvezető igazgatói pozícióban vittem tovább a feladataim. 

A tulajdonosok jóvoltából 2008-ban ügyvezetői tisztségem mellett társtulajdonos lettem. 2008-2009-ben felajánlották a Gála és a Bonus közös bankettigazgatói posztját. Ezt majdnem egy évig csináltam. 2009 végén csatlakoztam Szabó Csabához a New York Café, vagy jobban mondva Café and Event Kft. élére. 2011-ben a Protokoll Event Kft. megkapta az uniós elnöki fogadások lebonyolításának jogát. 2012-ben elfogadtam a Five Star Event Kft. ügyvezetői posztját. Ez a cég üzemelteti a Diageo bárt. A Groupama Aréna és az új FTC Stadion 2014-ben nyitotta meg kapuit a Stadion Event Kft. gondozásában.  Jelenleg Szabó Csabával közösen az Andevent holdingot irányítjuk. Ezen csoport alatt közel 250 munkatárs dolgozik és 6 cég működése tartozik alánk 3 ügyvezető kollégával.  

Személyes misszió

Személyes küldetés: „Olyan nincs, hogy nincs” 

Vezetői mottóm egy idézet Roosevelttől:„A legjobb vezető az, akinek van elég érzéke ahhoz, hogy jó embereket válasszon ki, hogy azt tegye, amit szeretne, és eléggé önmérsékelt ahhoz, hogy ne avatkozzon bele, miközben ezt teszik.” 

Hinnünk kell abban, amit teszünk, és ha egyszer megteszünk valamit, azt teljes szívünkkel és lelkünkkel tegyük. Ha így csinálod, sikerrel jársz. A siker azonban relatív, ezért fontos, hogy soha ne hagyjuk, hogy önelégültséggé alakuljon. Fontos, hogy alázatosak legyünk mind a szakma, mind a kollégák iránt. Nem mindig a cél a fontos, hanem az is, hogy megértsük és megtapasztaljuk azt az utat, amely a végső sikerhez vezet.

Amire büszke vagyok

  • Családom
  • Barátaim - hogy ezek a kapcsolatok kiállták az időt
  • A szakmában azon kollégák, akiknek tehetségét felfedeztem, és lehetőséget tudtam adni nekik.
  • Maraton