Nagy Gábor az Eventrend Holding alapító társtulajdonosa és egyben egyik elsőszámú vezetője. 27 éve aktív szereplője a rendezvényszervezésnek és a vendéglátásnak. A több mint 700 állandó munkatársat foglalkoztató cégcsoporton belül a legfontosabb feladata a stratégiai, marketing, gazdálkodási, oktatási, pénzügyi és HR területek irányítása, koordinációja.

Karrierút

1997-ben diplomáztam a Kereskedelmi, Vendéglátó-ipari és Idegenforgalmi Főiskola, vendéglátó- és szálloda ipari szakán. Kitüntetett diplomámat a szolgáltatásmarketing rendezvényszervezési sajátosságairól írtam. Emellett reklámkommunikáció szakirányon is diplomát szereztem és elvégeztem a gazdasági szaktanári szakot.

Még a főiskola ideje alatt 1992. szeptember 16-án alapítottuk főiskolás barátaimmal első rendezvényszervező vállalkozásunkat, amely 1994 januárjában vette fel a Gála Party Service nevet. A cégnél kezdetben a marketing, értékesítési és produkciós területeket igazgattam. Ez idő alatt a vállalat 3 fő alkalmazottból 1998-ra 87 főre növekedett és már évi 400-500 rendezvényt bonyolított le.

Ekkorra a cég forgalma alapján Magyarország vezető parti szervizévé vált. Ebben az évben kezdődött el - második vállalkozásunk megalapításával - cégcsoportunk felépítése. Feladatom azóta, mind a mai napig, tulajdonos menedzserként, többedmagammal közösen az Eventrend Holdingot építése és irányítása. E vállalkozáscsoport folyamatos növekedése révén jelenleg 2 országban (Magyarország, Csehország) több mint 30 vendéglátó-ipari egységet, rendezvényhelyszínt és rendezvényszervező vállalkozást fog össze, több mint 700 főt foglalkoztat állandó munkatársként és évente több ezer rendezvényt bonyolít le. Jelenleg az Eventrend Holding két elsőszámú vezetőjének egyikeként fő feladatom a cégcsoport stratégiai, marketing, gazdálkodási, pénzügyi és HR területeinek irányítása, koordinációja.

Személyes misszió

Az Eventrend Holding missziója egyben személyes misszióm is, amit persze csak közösen érhetünk el. Ezek mellett néhány személyesebb gondolattal egészíteném ki a saját, személyes missziómat.

Szeretném megélni azt a pillanatot, hogy amikor megöregszem és az unokám a térdemre ülve megkérdezi, „mire vagy büszke nagypapa, mire emlékszel legszívesebben az életedből?”, akkor ne az üzleti sikerek jussanak majd eszembe. Sokkal inkább az a közösség, amiben éltem, amit magam is formáltam. Azok az emberek, akikkel közösen küzdöttem végig aktív éveimet. Azok a családok, barátok és munkatársak, akiknek - aktív közreműködésemnek is köszönhetően - megvalósultak az elképzeléseik. Rájuk szeretnék büszke lenni, mert rájuk érdemes lesz emlékezni.

Amire büszke vagyok

Hogy boldog családban élek, szeretek és szeretve vagyok. Hogy fiam iskolásként remekül helytáll, talpra esett, kiegyensúlyozott, okos és egyre önállóbb. Hogy megajándékoztuk őt és magunkat a két kistestvérével, aki még csak kisbabák, de már fontos részei életünknek. Hogy sok minőségi időt töltök a családommal és az egyik mozgatója, aktív szereplője vagyok életüknek.

Hogy kellő akarattal és szorgalommal kitartottam céljaim, elképzeléseim mellett, és mindig volt erőm újrakezdeni. Ma is nyitott vagyok az újdonságokra és motivált vagyok az önfejlesztésben, tanulásban. Hogy mindezeknek köszönhetően joggal mondhatom, hogy eddig elért sikereket nem ajándékba kaptam, hanem megdolgoztam értük.

Hogy szisztematikusan felépítünk egy jól prosperáló vállalatot, amely sok sikert ért már el eddig is, amely jobbá teszi sok ember életét és amely, ha végig megyünk a megkezdett úton, akár minket is túlélhet.

Hogy számos siker és csúcsvezetésben elöltött év után is hétköznapi ember tudtam maradni. Sikerült egy olyan közösséget kialakítani magam körül, amely értékrendjének, a sok-sok küzdelem ellenére, mind a mai napig része a másik ember tisztelete és megbecsülése. Hogy része lehetek egy közösségnek, barátaimat és munkatársaimat is beleértve, akiknek az életét nem rövid távú önös érdekeink vezérlik. Egy ilyen közösségben többen barátként és fontos társként tekintenek rám.

Hogy fontos emberi kapcsolataim többsége több évtizedre tekint vissza. Nap mint nap teszek azért, hogy ez a maréknyi, számomra fontos ember, akikkel egykor szorosabban összekapcsolódott az életem, a törvényszerű változások ellenére, szívesen maradjon része annak, akár örökre.