Karrierút

Vendéglátóipari karrierem 1994-ben kezdődött a Hilton szállodában, ahol 15 évig egyhuzamban dolgoztam több területen is, de az utolsó 10 évben a Dominica Éttermében - ami a Hilton Fine Dining étterme volt sokáig egyedüliként az országban -, ahol a precizitást és a munka iránti alázatot megtanultam.

Ezután a 2007-ben nyitó Symbol Budapest komplexum egyik üzletvezetője lettem, itt 2 évet töltöttem el, majd 2009 év végén kerültem az Eventrend cégcsoport kötelékébe.

A legelején a New York Palota (akkor még Boscolo Hotel) bankett igazgatója lettem, majd 3 év után a cégcsoporthoz akkor újonnan csatlakozó Budapest Music Centerbe kerültem, akkor már mint üzletigazgató.

Ugyanezen év végén megszűnt a cégcsoport együttműködése a BMC tulajdonosaival, ekkor hasonló pozícióba kerültem a Művészetek Palotájába, ahol majdnem 1 évet töltöttem el.

2014 évtől a Papp László Sportaréna minden vendéglátótevékenységét a Bonus Party Service Kft. nyerte le. Még ez év szeptemberében csatlakoztam a csapathoz és ismét üzletigazgatói pozícióban kezdtem meg a munkám.

2017-ben már, mint ügyvezető igazgató folytattam az akkora már Magna Catering Kft. vezetését.

2019-ben vette át a Cziniel Cukrászda üzemeltetését a cégcsoport, ezt a kezdetektől, mint ügyvezető igazgató irányítom, mellette megtartva a másik cég ügyvezetését is.

2022 év végén az a megtiszteltetés ért a ET Holding tulajdonosai részéről, hogy Tóth Roland kollégámmal közösen felkértek a Concession Holdig ügyvezetői posztjára, ehhez a céghez az alábbi egységek tartoznak: Jazz Event Kft., amely a MÜPA kizárólagos vendéglátó partnere, illetve az Igazságügyi Minisztérium catering- és event partnere, a Set-Up Kft. eszközkölcsönző cég, a Magna Catering Kft., amely a Papp László Sportaréna kizárólagos catering partnere, és a Cziniel Cukrászda.