Németh Nikolett 2000-ben kezdte pályafutását hostess vezetőként, majd rendezvényszervezőként a Gálánál. Komplett szakmai pályafutását az Eventrend csoportnál építette fel, az elmúlt években több cég párhuzamos vezetése sem okozott gondot számára.

Karrierút

2000-ben hostess vezetőként kezdtem, majd 2004 májusától rendezvényszervezőként dolgoztam a Gálánál. Innentől önálló, teljes körű rendezvényeket szerveztem. 2005 novemberében már a Bonus Party Service Kft.-nél az esküvő ágazattal foglalkoztam rendezvényszervezőként, majd egy évvel később, 2006 szeptemberében, mint ügyfélkapcsolati igazgató irányítottam a munkát. 2008 novemberétől ügyvezető igazgatóként vezetem a céget. 2011-ben bővítettük palettánkat és a Burg PS Rendezvényszervező Kft. ügyvezetőjeként koordinálom több budapesti színház, és kulturális intézmény művész- és közönségszolgálati büféinek üzemeltetését is. Az Eventrend tulajdonosi partnerprogramja keretében a fenti cégekben cégtárs is vagyok.

Személyes misszió

Komplett szakmai pályafutásomat az Eventrend csoportnál építettem fel. A szakma szeretetének és elkötelezettségemnek köszönhetően az elmúlt évek alatt a több cég párhuzamos vezetése sem jelentett akadályt. Munkám alapja a gyors és hatékony döntések meghozatalára épül, kollégáimat, munkatársaimat is erre tanítom. Az előre mutató, pozitív gondolkodás céges hagyomány nálunk. Elhivatott szívügyem a gasztronómia megújítása.

Amire büszke vagyok

A sok szakmai siker mellett jelenlegi életemben mégis egy teljesen új feladat, egy eddig nem ismert szerep kiteljesítése a legfontosabb számomra. A legbüszkébb, a nemrég született kisfiamra vagyok.