Szilvia 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz központi értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóként. Feladata a kapcsolatépítésen túl elsősorban holding szintű megállapodások előkészítése és menedzselése. 2016-tól emellett – kamatoztatva többéves szállodai tapasztalatát – a bikácsi Zichy Parkhotel üzletfejlesztési igazgatója lett. Jelenleg a teljes szállodai portfólió (mely azóta további négy szállodával bővült) értékesítési és marketing igazgatója.

Karrier

2015 nyarán kerültem az Eventrendhez, ahol a cégcsoport központi értékesítési munkájának fejlesztése és koordinálása lett a feladatom. 2016-ban, a Zichy Park Hotel üzemeltetésének átvételével indult el a cégcsoport szállodaüzemeltetői üzletága, így, korábbi szállodai tapasztalataimra építkezve kaptam meg a központi szállodaértékesítési és marketing csapat felépítésének feladatát. Izgalmas, kihívásokkal teli időszak következett, hiszen egy olyan területen kezdhettem dolgozni, amely teljesen új volt a cégcsoportban, így a Tulajdonosoktól szinte teljesen szabad kezet kapva alakíthattam ki saját munkaköröm stratégiai és operatív kereteit, válogathattam össze közvetlen kollégáimat.

2018-tól a Residence Hotel Balaton, 2020-tól pedig a noszvaji Oxigén Family Hotel, aTündérkert Hotel és a ráckevei Duna Relax Wellness Hotel, összesen 5 vidéki hotel teljes körű értékesítését és marketing munkáját végezzük budapesti központunkból, 10 fős, kiváló szakemberekből álló csapatommal.

Személyes misszió

„Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek.”

Winston Churchill

Amire büszke vagyok

Legnagyobb büszkeségem a családom, két fiam, Barnabás és Domonkos, akik lassanként kirepülnek a családi fészekből és megkezdik felsőfokú tanulmányaikat, illetve életem párja, akivel erős szövetségben és nagy szeretetben vészeltünk át sok vihart. Ők jelentik számomra a biztos hátországot, erőt és inspirációt adnak ahhoz, hogy sikeres legyek a munkámban.

Büszke vagyok arra, hogy befogadott az Eventrend család, tagja lehetek ennek az inspiráló csapatnak, ahol minden nap tanulok valami újat, új barátokra találtam és lehetőségem van azt csinálni, amit szeretek.