Pázmándy Szilvia

Szilvia 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz központi értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóként. Feladata a kapcsolatépítésen túl elsősorban holding szintű megállapodások előkészítése és menedzselése. 2016-tól emellett – kamatoztatva többéves szállodai tapasztalatát – a bikácsi Zichy Parkhotel üzletfejlesztési igazgatója lett. Jelenleg a teljes szállodai portfólió (mely azóta további négy szállodával bővült) értékesítési és marketing igazgatója.

Karrier

2015 nyarán kerültem az Eventrendhez, ahol a cégcsoport központi értékesítési munkájának fejlesztése és koordinálása lett a feladatom. 2016-ban, a Zichy Park Hotel üzemeltetésének átvételével indult el a cégcsoport szállodaüzemeltetői üzletága, így, korábbi szállodai tapasztalataimra építkezve kaptam meg a központi szállodaértékesítési és marketing csapat felépítésének feladatát. Izgalmas, kihívásokkal teli időszak következett, hiszen egy olyan területen kezdhettem dolgozni, amely teljesen új volt a cégcsoportban, így a Tulajdonosoktól szinte teljesen szabad kezet kapva alakíthattam ki saját munkaköröm stratégiai és operatív kereteit, válogathattam össze közvetlen kollégáimat.

2018-tól a Residence Hotel Balaton, 2020-tól pedig a noszvaji Oxigén Family Hotel, aTündérkert Hotel és a ráckevei Duna Relax Wellness Hotel, összesen 5 vidéki hotel teljes körű értékesítését és marketing munkáját végezzük budapesti központunkból, 10 fős, kiváló szakemberekből álló csapatommal.

Személyes misszió

„Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek.”

Winston Churchill

Amire büszke vagyok

Legnagyobb büszkeségem a családom, két fiam, Barnabás és Domonkos, akik lassanként kirepülnek a családi fészekből és megkezdik felsőfokú tanulmányaikat, illetve életem párja, akivel erős szövetségben és nagy szeretetben vészeltünk át sok vihart. Ők jelentik számomra a biztos hátországot, erőt és inspirációt adnak ahhoz, hogy sikeres legyek a munkámban.

Büszke vagyok arra, hogy befogadott az Eventrend család, tagja lehetek ennek az inspiráló csapatnak, ahol minden nap tanulok valami újat, új barátokra találtam és lehetőségem van azt csinálni, amit szeretek.

CLUB