Pázmándy Szilvia

Szilvia 2015-ben csatlakozott a cégcsoporthoz központi értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóként. 2016-tól, kamatoztatva többéves szállodai tapasztalatát, megalapította az Eventrend központi szállodai értékesítési és marketing csapatát, ahol jelenleg a bikácsi Zichy Park Hotel és a siófoki Residence Hotel Balaton teljes körű értékesítési marketing feladatait végzi.

Karrier

2015 nyarán kerültem az Eventrendhez, ahol a cégcsoport központi értékesítési munkájának fejlesztése és koordinálása lett a feladatom. Izgalmas feladat volt, tele kihívásokkal, hiszen egy olyan területen kezdhettem dolgozni, amely teljesen új volt, így a Tulajdonosoktól szinte teljesen szabad kezet kapva alakíthattam ki saját munkaköröm stratégiai és operatív kereteit.

A központi értékesítés gyakorlatilag „one stop shop”-ként működik, partnerei elsősorban olyan cégek, akiknek a vendéglátás-rendezvényszervezés terén aktív szereplők, de időt és energiát szeretnének megtakarítani, ezért egy ügyfélkapcsolatoson keresztül érnek el aktuális igényeiknek megfelelően rendezvényhelyszíneket, rendezvényszervező ügynökségeket, parti szervízeket, catering cégeket és a-la carte szolgáltatásokat.

2016 szeptemberétől központi értékesítési feladataim kiegészültek a cégcsoport szállodaüzemeltetési projektjeinek értékesítési és marketing támogatásával. A jelenlegi portfólióba tartozó bikácsi Zichy Park Hotel és a siófoki Residence Hotel Balaton teljes körű értékesítési és marketing feladatait végzem 9 fős csapatommal.

Személyes misszió

„Szeretem, ha mennek a dolgok. Ha nem mennek, szeretem elérni, hogy menjenek.”

Winston Churchill

Amire büszke vagyok

Legnagyobb büszkeségem a családom, két fiam, Barnabás és Domonkos, akik lassanként kirepülnek a családi fészekből és megkezdik felsőfokú tanulmányaikat, illetve életem párja, akivel erős szövetségben és nagy szeretetben vészeltünk át sok vihart. Ők jelentik számomra a biztos hátországot, erőt és inspirációt adnak ahhoz, hogy sikeres legyek a munkámban.

Büszke vagyok arra, hogy befogadott az Eventrend család, tagja lehetek ennek az inspiráló csapatnak, ahol minden nap tanulok valami újat, új barátokra találtam és lehetőségem van azt csinálni, amit szeretek.

CLUB