Szabolcs az elsők között csatlakozott a cégcsoporthoz, 1996-ban a Gála bankettvezetője, majd 2005-től ügyvezető igazgatója volt. Az elkövetkező években a vendéglátást érintő kihívások mellett egyre inkább az informatika került érdeklődése középpontjába: karrierje új irányt vett a cégcsoport munkáját segítő szoftverek és rendszerek létrehozásával. 2009-től az Eventrend Project Kft. ügyvezetője, majd a holding cégtársi partnere a PG Info Kft.-ben, amely olyan informatikai fejlesztéseket menedzsel, mint az Eventrend Club, a Séfpiac(beszerzés), a VIR(kontrolling), EMU(HR), KiwiCRM, illetve a Tableversum(asztalfoglalás) rendszerek.

Személyes mottó

Karrierút

1996-ban kezdtem a cégcsoportban dolgozni a Gála Party Service-nél bankettvezetőként. Évente-kétévente előrébb lépve először logisztikai vezető, majd bankettigazgató-helyettes és végül 2000-2003 között ügyvezetőigazgató-helyettes lettem. 2003-2005 között a cég szakmai folyamatait segítő szoftver fejlesztése és bevezetése volt a feladatom, majd 2005-2008 között a Gála Party Sevice ügyvezető igazgatói feladatait láttam el.

2009-2015 között az Eventrend Projekt Kft. ügyvezetőjeként a cégcsoport több, a cégcsoport egészét érintő és átfogó feladatot koordináltam. Köztük az Eventrend Club-ot és a Séfpiacot.

2016-tól a PG Info Kft.-ben cégtársi kapcsolatban töltöm be az ügyvezetői posztot. Hozzánk tartozik a Eventrend Club, a Séfpiac(beszerzés), a VIR(kontrolling), EMU(HR), Kiwi CRM, illetve a Tableversum(asztalfoglalás) szoftverek fejlesztése és üzemeltetése is.

Személyes misszió

Szeretem értő csapatban hatékonyan végezni a munkámat. Hiszek abban, hogy a távoli célok is elérhetők folyamatos fejlődni akarással, kitartással és következetességgel.

Amire büszke vagyok

Elsősorban a családomra és a mindennapjaimra vagyok büszke. Szakmai szempontból öröm számomra, hogy az alapképzettségemtől távol eső szolgáltatásokkal járulhatok hozzá a cégcsoport sikereihez. Az informatikai területen végzett napi faladatok lekötik az érdeklődésemet és folyamatos kihívásokkal látnak el.