Rendezvényhelyszín

Elegáns, luxus vagy sportos? Az Eventrend Group számos, különböző stílusú rendezvényhelyszínt biztosít ügyfelei számára, annak függvényében, hogy milyen eseményt képzeltek el megbízóink. Kollégáink szívesen segítenek kérdéseik megválaszolásában!

parallax background

BUDAPEST

Akadémia Klub

Az impozáns Székházban létrehozott patinás környezet és csodálatos panoráma fogadja a vendégeket. Az Akadémia Klub összhangot teremt a régi és az új között.

A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi téri székházának építészeti rekonstrukciójához kapcsolódva 1998-ban alakították ki Budapest egyik legszebb klasszikus éttermét, klubját és rendezvényhelyszínét, az Akadémia Klubot. Az exkluzív, zártkörű étterem a hagyományos magyar konyha értékeit hordozza. Az Akadémia Klub funkciójából adódóan elegáns helyszíne társasági eseményeknek, fogadásoknak, de mindenekelőtt otthona a magyar tudományos élet kiválóságait tömörítő klubnak.


BUDAPEST

New York Palota

Világszínvonalú dizájn, nemes anyagok – a olasz tulajdonos azt az ismert olasz formatervezői csapatot kérte fel a New York Palace Hotel megálmodására, akik a legendásan egyedi Ferrari bemutatótermek terveit készítették.

A rendezvénytermek nem csak nagy létszámú konferenciáknak adhatnak otthont, de tökéletes megoldást jelentenek díszvacsorák, divatbemutatók, kreatív rendezvények megrendezésére is. A csodálatos tereket az „inspiráló harmónia” ihlette. Az ötcsillagos szálloda belső vendéglátás szolgáltatásait a - szintén az Eventrend cégcsoporthoz tartozó - New York Kávéház látja el. Ennek keretén belül biztosítja a szállodai vendégek számára a 24 órás szobaszervizt, a szobákban lévő minibár szolgáltatást, valamint a kimagasló minőségű reggelit is.


BUDAPEST

Erzsébet Királyné Báltermünk 243 négyzetméteres területével sokoldalúan berendezhető, akár 220 fős rendezvények befogadására is alkalmas. Rokokó stílusának köszönhetően kis létszámú és grandiózus sajtóesemények, kiállítások, díjátadók, céges évzárók elegáns helyszíne lehet. Az Andrássy teremmel összenyitható bálterem a Gundel Palota emeletén található, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik a napfényes Emeleti Terasszal.

Ha szekcióteremre is szüksége van, a legjobb helyen jár. A tágas Erzsébet Királyné Bálteremmel egy szinten hét elegáns különterem található, melyek egyaránt alkalmasak állófogadások, szekcióülések, tárgyalások és privát megbeszélések lebonyolítására. A századforduló stílusát idéző különtermek többféle módon berendezhetők és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ott tartott kis létszámú eseményeknek


BUDAPEST

A Symbol Budapest közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra.

Óbuda legpatinásabb részén, a Kolosy tértől 150 méterre található Budapest első zenés, gasztronómiai komplexuma, rendezvényháza. Egy több száz éves épületben került kialakításra a hét helyszínből álló SYMBOL Budapest, mely közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra. Rendezvényhelyszíneink mindegyike külön hangulatot testesít meg, így egyedi hangulatot biztosít minden rendezvényhez.


BUDAPEST

A cégcsoport legnagyobb volumenű „színházi projektje” a Müpa teljes vendéglátásának biztosítása.

A feladatok közé tartozik a Müpa összes rendezvényére – kizárólagos jogkörrel - a vendéglátás biztosítása, két művész büfé és egy önkiszolgáló étterem üzemeltetése a ház dolgozóinak kiszolgálására, valamint a nagyközönség számára hat közönségforgalmi büfé, köztük a P’Art Kávéház és Bisztró és a Bohém Étterem üzemeltetése. A Bohém Étterem a nagyközönség számára nyitva tartó, különtermével együtt 150 fő befogadóképességgel bíró modern, magas színvonalú a’ la carte étterem. A P’Art Kávézó pedig minőségi, klasszikus kávéházi kínálattal rendelkező, szintén a nagyközönség számára megnyitott, 40 fős vendéglátó egység. A Bohém Étterem és a P’Art Kávézó is alkalmas és igénybe vehető zártkörű rendezvények lebonyolítására, melynek vendéglátás igényeit az egyedi kívánalmaknak megfelelően és magas színvonalon biztosítjuk.


BUDAPEST

Budapest Papp László
Sportaréna

Az esetenként közel 15 000 vendég minél gyorsabb kiszolgálása, valamint az igényes kínálat biztosítása tartozik feladataink közé.

Az Arénában 20 darab, luxus kivitelezésű VIP páholy bérelhető – kizárólagosan csak cégek számára, hosszú távú bérleti konstrukcióban. A páholyokból rendkívül jól láthatóak és élvezetesek a koncertek vagy egyéb színpadi események, sportesemények alkalmával pedig különleges élményt nyújt a versenytérre nyíló panoráma. A páholyokban önálló vendéglátás szolgáltatás vehető igénybe: á la carte étlap, itallap, VIP bár áll a vendégek rendelkezésére. Az épületben ezen túl található a 120 főt befogadására alkalmas Class FM SKY BÁR, amely teljes egészében bérbe vehető egy-egy eseményre, de bizonyos alkalmakkal akár magánszemélyeknek elérhető a privát asztalfoglalás.


BUDAPEST

Groupama Aréna

A Groupama Aréna vendéglátására kiírt pályázat elnyerésével az Eventrend olyan feladatot vállalt magára, mely nem csak a cégcsoport történetében egyedülálló, de korábban a vendéglátás és rendezvényhelyszín-üzemeltetés területén még senki nem valósított meg.

Budapest legmodernebb, 23.700 fő befogadóképességű futballstadionjának ellátása összetett feladat, amely magában foglalja 40 kiszolgálóponttal rendelkező 10 szurkolói büfé mellett a két szektor (Bronz, Gold) és a 34 sky boksz VIP vendégigényeinek magas szintű kiszolgálását. A sport-, koncert és egyéb eseményekhez tartozó vendéglátáson kívül a stadion helyet ad egy több mint 1000 fős, valamint több kisebb rendezvényteremnek is. A rendezvények kizárólagos catering szolgáltatójaként a klasszikus bankett vendéglátás biztosításával is minket bíztak meg. Kiemelt feladatunk ezen kívül a nagyközönség számára a hét 6 napján (meccsnapokon vasárnap is) a 12-22 óráig nyitva tartó, 80 fő befogadására alkalmas Gólvonal Bisztró üzemeltetése, mely különleges étel- és italválasztékot, valamint napi menüajánlatokat kínál.


BUDAPEST

Duna Arena Events

A Duna Aréna nem csak az egyik legszebb sportkomplexum Európában, hanem kiváló rendezvényhelyszín is. Rendelkezik egy 250 fős Panoráma teremmel, amihez egy hatalmas terasz párosul, tökéletes kilátás nyílik a bemelegítő medencére, ahol akár egy szinkronúszó bemutató fénypontja lehet bármely rendezvények.

Alkalmas sajtótájékoztatók, ültetett és állófogadások, céges rendezvények, partnertalálkozók és tréningek tartására egyaránt.

„A medencetérbe cipőben belépni tilos”, de a lefedése után, óriási lehetőségek nyílnak meg, akár 500 fős körasztalos rendezvény lebonyolítása is elérhetővel válik. A Duna Aréna rendezvényeinek látványában, csak a fantázia szab határt.


BUDAPEST

Csillagkert
Eseményközpont

Csillagkert – A legjobb, ami a rendezvényeddel történhet.

Két hektárnyi jó levegő, zöld környezet és semmivel össze nem téveszthető hangulat. A Budai dombság lankáin moduláris rendezvényterekkel, rusztikus hangulatú frissen felújított termekkel, konferencia- és tréninghelyszínekkel várunk.

Catering csapatunk nem ismer lehetetlent és a rendezvény tematikájához igazodva minden esetben maradandót alkot.

Nagylétszámú kültéri rendezvények, csapatépítő események, céges családi napok, vintage és rusztikus esküvők, konferenciák és oktatások - ha egyszer a Csillagkertet választjátok, vissza fogtok térni újra.