Eventrend kezdőlapEventrend kezdőlapeventrend-logo-mobileventrend-logo-mobil
  • HOTEL
  • EVENT
    • Catering & Programszervezés
    • Rendezvényhelyszín
    • Rendezvény ajánlatkérés
  • GASTRO
    • Vendéglátás
    • Étel házhozszállítás
    • Asztalfoglalás éttermeinkbe
  • KARRIER
    • Misszió
    • Vezetőink
    • Karrier
    • Befektetőknek
  • Magyar
  • Rendezvény
✕

Salon étterem: a fine dining étkezés hazája

október 15, 2016

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon. A rendezvényház 220 éves, csodálatos borospincéjében idézi meg a reneszánsz-kori királyi lakomák hangulatát korhű zene és tánc kíséretében.

Vargánya – rizstészta, medvehagyma-termés
Vörösmáran – dinnye, édeskömény

Ha megkérdeznénk 100 embert hogy miről is van szó, akkor nagy valószínűséggel a 90%-a nem tudná, hogy miről is van szó.Hogy ez egy kicsit ellentmondás? Nem. Valljuk be őszintén, hogy ez a fajta étkezési mód per pillanat egy szűkebb rétegnek megfizethető étkezési forma.Egy átlagember évente egy maximum két ilyen alkalmat engedhet meg magának.De mi is ez egészen pontosan?

Ez egy olyan étkezési fajta, amelyekre ha gondolunk, akkor az elegancia, a nem hétköznapi ízek, a luxus-gasztronómia szavak és kifejezések jutnak eszünkbe. Itt nem lehet találkozni olyan tányérokkal, melyek „púposra” vannak rakva, ellenben a felszolgált étkek precízen egymásra épülve vannak szervírozva.Mondani sem kell, hogy a különleges alapanyagok, a séf gondos munkája nélkül az egyik sem érne semmit sem. A minőség tehát mind az alapanyag, mind az emberi tényezők terén elsődlegesnek számítanak. Hogy ebben miért is a Salon a legjobb étterem Budapesten? Azt a következő oldalon megtudhatja, illteve látogasson el oda személyesen.

Asztalfoglaláshoz ide kell kattintani!
_MG_0327•_800x533

A legjobb étteremhez a legjobb séf dukál

Mert a séfjük- Wolf András aki az ország legjobb séfjei között van számon tartva- eleve garanciát jelent a csúcsra vezető út felé. Betérve a Salonba az ember különféle menüsorokból választhat ízlésének megfelelően.Úgy kell ezt az egészet elképzelni, mint ha a képzőművészetre gondol az ember: olyan ételeket kapunk a tányérunkra, melyeket a chef egy aprólékosan kialakított ív mentén készít el.

Amikor az „alkotás” a Vendég elé kerül, az több lépésben, több fogáson keresztül valósul meg, s ez általában 6-8 adag ételt jelent. Kezdve az előételtől egészen a desszertig, majd a borsor végig kóstolása koronázz a gasztronómiai élmények forgatagát.Ha mindez meghozta az ember kedvét, akkor nincs más hátra, irány a Salon. Tapasztalja meg Ön is az étkezés 21. századi csúcsát!

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

június 28, 2023

KÉTNAPOS PARTIVAL ÜNNEPELT AZ EVENTREND GROUP A GUNDELBEN


Olvass tovább
június 28, 2023

AZ EVENTREND GROUP LETT A LEGJOBB ÜZLETI CATERINGSZOLGÁLTATÓ


Olvass tovább
május 29, 2023

FELEJTHETETLEN PILLANATOK A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN


Olvass tovább

Legfrissebb cikkeink:

  • Fordítsd a javadra – szervezz üzleti reggelit! szeptember 25, 2023
  • KÉTNAPOS PARTIVAL ÜNNEPELT AZ EVENTREND GROUP A GUNDELBEN június 28, 2023
  • AZ EVENTREND GROUP LETT A LEGJOBB ÜZLETI CATERINGSZOLGÁLTATÓ június 28, 2023
  • FELEJTHETETLEN PILLANATOK A TERMÉSZET ÖLELÉSÉBEN május 29, 2023
  • BIZONYÍTOTT A VÁROSLIGET CAFÉ & RESTAURANT május 29, 2023

Kapcsolat


info@eventrend.hu

Gyors linkek


Adatkezelési tájékoztató
Karrier

Közösségi média


© 2019 Eventrend Group. Minden jog fenntartva. Weboldalt készítette: Alberti Dorina
    • Nem érhető el fordítás ehhez az oldalhoz