Sárosi Mona 1998-ban a Gála Party Service produkciós vezetőjeként kezdte a cégcsoportban karrierjét, színházi területről érkezve. Az elmúlt 25 évben számos jelentős esemény megálmodója és kivitelezője, mára az egyik legnagyobb forgalmú rendezvényszervező cég, a Sensation Event & Congress Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa.

Karrierút

  • 1991 - 2001. Gála Party Service Kft. Produkciós vezető
  • 2001- 2006. Sensation Produkció Kft. - Produkciós csoportvezető, majd kreatív és szakmai igazgató
  • 2009 – 2010. Sensation Event Kft Ügyvezető
  • 2012-től saját Absolute Occasion Kft és az Eventrend Sensation Event & Congress Kft tulajdonrész csere történt, így visszajöttem a cégcsoportba, mint 40%-os tulajdonostársa a két cégnek

Személyes misszió

Az igazi válság akkor következik be, ha a vezetők nem adnak lehetőséget maguknak arra, hogy kifejezzék tiszteletüket és törődésüket partnereik és munkatársaiknak iránt, akiktől pedig nem kisebb dolog függ, mint cégeik jövője.

Amire büszke vagyok

A cégvezetés embert próbáló feladat, amely az ambíciókat és a személyes vágyakat céllá fogalmazza. A Sensation Event & Congress létrehozásánál egy erős, szenior szakemberekből felálló csapatot hoztam létre. Olyan, a rendezvény, BTL, marketingkommunikáció és konferencia területről érkező, vezetőként gyakorlatot szerzett munkatársakkal, akik nem az üzletszerzésért, hanem az ügyfelek maximális támogatásáért, a ránk bízott feladatok hatékony megoldásáért felelősek.

Ezzel a csapattal és ezzel a szemlélettel váltunk 2014-ben az egyik legnagyobb forgalmú hazai rendezvényügynökséggé, amit 2015-ben is megismételtünk

A szenior háttér és a kapcsolattartás mellett az üzleti gondolkodásunkat az is meghatározza, hogy ügyfeleink is jóval többet várnak el tőlünk, mint azt, hogy szervezzünk egy rendezvényt. A céljaik mentén hatékony kommunikációs felületek megteremtését várják, amely egyértelműen hatással van az üzleti eredményeikre.