Szabolcs 1999-ben csatlakozott a Gála csapatához, mint bankettmenedzser. Az elmúlt években cégcsoportunk egyik legkiválóbb szakemberévé vált a gasztronómiában, és elmélyült tudásra tett szert a borkultúrában is. Szakmaszeretete, kitartása révén már a Gála Eseményszervező Kft., valamint a Petneházy Étterem Kft. értékesítési igazgatója és egyben társtulajdonosa is.

Karrierút

anulmányaim befejezése után 1999-től dolgozom a cégcsoportban, a Gálánál. Kezdtem a Gála Party Service-nél bankettvezetőként és rendezvényszervezőként, majd 2003-től kiemelt rendezvényszervezőként erősítettem a csapatot. 2008 januárjától pedig a mára már Gála Eseményszervező Kft. néven működő cég értékesítési igazgatója vagyok. A mindennapi feladataim része a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás, a rendezvények teljes körű koordinálása, az értékesítési osztály és bankett tevékenység felügyelete, valamint a gasztronómiai irányítás és tanácsadás is.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok a sportteljesítményeimre, hogy a kitartó munkával nem csak a karrieremben, hanem a sportban is kimagasló eredményeket tudok elérni.

Büszke vagyok a borkultúrában megszerzett tudásomra, amit a munkámban is kamatoztatni tudok.

És végezetül büszke vagyok arra, hogy kollégáim nélkülözhetetlen segítségével felépítettük és sikeresen működtetjük a Petneházy Club Hotel catering és rendezvény üzemeltetését és a Dunyha Éttermet.