Ákos 2004-ben, kalandokban gazdag előélet után a Wall Street éttermünkben kapcsolódott be cégcsoportunk életébe, először üzletvezetőként, majd a cég ügyvezetője lett. Szorgalma, kitartása és racionális gondolkodásmódja, magas szintű gazdasági háttértudása eredményeként 2010-től az Éden Csoport, majd 2012-től a Városliget komplexum gazdasági és F&B igazgatója.

Karrierút

2005-2009 Ügyvezető B.C. Velvet Kft, Wall Sreet étterem Andrássy út,

2008-2010 F&B Igazgató Armani Cafe Budapest,

2009-2015 Tulajdonos, gazdasági igazgató Sundance Deli kávézó lánc

2010-től a Zöldfűszer étteremlánc egységeinek gazdasági és F&B vezetése:

 • 2010-2011 Igazságügyi minisztérium – Lestyán Vendéglő
 • 2010-2011 Belügyminisztérium– Manzárd Vendéglő
 • 2010-2012 Siemens irodaház– Bazsalikom Vendéglő
 • 2010-2013 Porsche Pest irodaház- Sáfrány Vendéglő,
 • 2010-2014 Kincsem Park, Panoráma étterem,
 • 2010-2015 Unilever irodaház - Menta Vendéglő,
 • 2010-2018 Uniqa irodaház – Borsikafű Vendéglő
 • 2010-től Party Service és Rendezvény helyszín üzemeltetések gazdasági és F&B vezetése

2010-2012 Éden Catering

2012-től Városliget Rendezvény

2012-től Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó „TóPart Budapest” Projekt gazdasági és F&B vezetése

 • 2012- „Hütte” a Műjégpálya nagy forgalmú közönségkorcsolya büfék üzemeltetése
 • 2013- 2014 „SZAFT” gasztropub, a Csónakázótavon
 • 2013- „Tóterasz” kiülős étterem a Csónakázótó partján
 • 2013- Városliget Café anno 1895,
 • 2017-től Pre-go Coffee & Pasta Projekt gazdasági és F&B vezetése

2017-től Hálózatképes márka első egysége a Széll Kálmán téren

Személyes misszió

Nagyon vonzó a cégcsoportban, hogy van lehetőség a személyes továbbfejlődésre. A vezetőképzéssel egyre jobb eszközökkel, sikeresebben végezhetem a munkám. Több területen is kipróbálhatom magam, kezdve az a ’la carte étteremtől a klasszikus Party Service és helyszínüzemeltetésen át, a nagy forgalmú büféüzemeltetés- és munkahelyi étkeztetésig. A több területen szerzett tapasztalatok kiegészítik egymást, és komplex tudássá fejlődnek.

Megfelelő erőforrások bevonására képes a cégcsoport. Egyre inkább olyan projektekre pályázhatunk, amelyek már átlagos referenciákkal, kapcsolati hálóval nem megvalósíthatóak, ilyen háttérrel lehetőség van budapesti szinten meghatározó, Ikonikus projektek megvalósítására.

Az Eventrend egy különleges elegye a multi vállalatok professzionális szervezettségének és a kisvállalatok személyre szabott rugalmasságának. Ezzel a köztes megoldással profibban, messze legálisabban üzemelhetünk nagyobb projekteket, mint a klasszikus KKV, egyben személyre szabottabb, sokkal jobb szolgáltatást adhatunk magyar viszonylatban, mint egy klasszikus multi vállalatcsoport.

A fentiek elérése érdekében erősek és meghatározóak a személyes kapcsolatok, az összetartozás. Több felsővezető társam és jómagam esetében is, egy hosszabb karrier utat tekintve vannak szakmailag aktívabb és passzívabb szakaszok. Ezek hullámzását is képes a cégcsoport kezelni, és újabb lehetőségekkel megfelelő időben újra inspirálni, tiszteletben és egyensúlyban tartva a munka és magánélet fontosságát.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok a változatos karrieremre, a folyamatos fejlődésre. Kezdtem Budapesten szállodai szakácsként, majd megálltam a helyem luxus óceánjáró hajókon, japán és amerikai standardok között. Sous chef lehettem egy expedíciós óceánjárón, sok egyedi kalanddal fűszerezve. Felnőtt képzésben közgazdász diplomát szereztem és közben itthon üzletvezetőként majd ügyvezetőként éttermekben dolgoztam. Volt lehetőségem olasz standardok szerint részt venni az Armani Cafe megnyitásában, majd részt vettem közétkeztetéssel foglalkozó étteremcsoport működésének összehangolásában.

Büszke vagyok a TóPart Budapest projektre, annak sokszínűségére, változatos kihívásokkal teli működésére és lehetőségeire.

Büszke vagyok a stabil csapatunkra, akikkel a sikerekben osztozhatok és a kudarcokban is kitartanak a csapat és az ügyünk mellett.

Büszke vagyok a támogató jó családi életemre, testvérem sikereire, vidám feleségemre és végül talán a legbüszkébb a kislányomra.