Csaba 2005-ben a Wall Street étteremben indította cégcsoportos karrierjét. Precizitásának, pontosságának és nem mindennapi gazdasági háttértudásának eredményeként 2007-től a Parlament egységünk, majd 2009-től kezdve a New York Kávéház gazdasági és szakmai igazgatója. Mára az Eventrend Holding tulajdonosi partnere a CER Kft.-ben, a Jazz Event Kft.-ben és a Five Stars Kft.-ben.

Karrierút

Az Eventrend csoportnál a kétezres évek elején kezdtem dolgozni. Az akkor még létező Wall Street Étteremben 2005-2007 között voltam üzletvezető. 2007-től a cégcsoporthoz került a Parlament teljes körű cateringjének üzemeltetése, ahol a gazdasági és szakmai igazgatói feladatokat láttam el.

2009 áprilisától a cégcsoport látja el a New York Kávéház és Konferencia központ üzemeltetését. Itt a mai napig szakmai és gazdasági igazgatóként, cégvezetőként dolgozom.

2011-ben, saját kapcsolataimon keresztül sikeresen akviráltuk az Eventrend csoportba a DIAGEO High Spirit bárt. Az ezt az egységet üzemeltető Five Star Event Kft. tulajdonosi Partnere vagyok 13 százalékban. Az üzemeltetés kialakításában, az új project beindításában vállaltam szerepet, majd az üzemeltetés feladatait Kelemen Anita üzletvezető kollégámnak adtam át. Tulajdonosi megbízottként munkám a bérbeadó JLL Co.-val folyamatos kapcsolattartás, szerződésünk évenkénti újratárgyalása, éves tervek és beszámolók készítése az Eventrend Igazgató Tanácsának.

2012-ben a harmadik sikeres, terveinket teljesített üzleti év zárása után az Eventrend Holdig Partnere lehettem, a New York Kávéházat üzemeltető CER kft-ben.

2013-ban saját kapcsolataimon keresztül sikeresen akviráltuk az Eventrend csoportba a Budapest Music Corner-ben működő, OPUS Jazz Clubbot. Az ezt az egységet üzemeltető Jazz Event Kft. tulajdonosi Partnere lettem 13 százalékban. Az üzemeltetés kialakításában, az új project beindításában vállaltam szerepet, majd az üzemeltetés feladatait Magyary Jenő üzlettársamnak és Nell Béla kollégámnak adtam át. Ezt a projektet 1 év üzemelés után minimális eredménnyel elengedtük.

2014-ben az Eventrend felkérésére üzlettársaimmal, Wolf Andrással és Magyary Jenővel elvállaltuk a Ferencvárosi Torna Club új futball stadionjának, a Groupama Arénának az üzemeltetését. Feladatom elsősorban a pre opening időszakban az üzemeltetési szerződések előkészítése, a gazdasági tervek elkészítése a munkaerő toborzása és az üzemeltetés kialakítása volt. Ebben a projektben jelenleg gazdasági irányítási és marketing feladatokat látok el.

Személyes misszió

„Jót - jól mindenkinek”

Az Eventrend Partnereként hosszú távon köteleztem el magam. Hisznek abban, hogy létre jöhet egy olyan üzleti modell, amely a jövőben alkalmas lesz arra, hogy munka jövedelmet, tőke jövedelmeimmel helyettesítsem. Hiszem, hogy lehet olyan szerződéses kereteket létrehozni, amely mindegyik fél számára (Mini Holding, Eventrend, Vezető alkalmazottak és üzemeltetési helyek) számára hosszú távon előnyös. Hiszek a szorgalom, a példamutatás és a képzett munkaerő erejében. Hisznek a személyes fejlődésben a tanulásban és a cégeink fejlődésében az üzletfejlesztésben. De hiszek a mértékletességben is. Nem gondolom, hogy a piac minden lehetőségét meg kell lovagolni, csak a jól átgondoltan erőm, tudásom és képességem mértékéig vállalok munkát! Az életben csak az elvégzett munkát honorálják. Azt tapasztaltam, hogy a cég tulajdonosainak, partnereinek, üzletfeleinek egyaránt fontos, hogy hosszú távon motiváltak, eredményesek, munkánkra és annak minőségére büszkék lehessünk, és jól érezzük magukat a vállalkozásaikban. Jót – jól mindenkinek.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok a családomra. A mai világban, és különösen a nagy munkahelyi leterheltség mellett élő felső vezetőknek nagy kihívás, hogy a magánéletüket is kiegyensúlyozottan éljék. Nekünk ez sikerült, immár 13 éve társam és 10 éve feleségem Edina, 2 boldog, mások által is jól neveltnek, kiegyensúlyozottnak és okosnak ítélt gyermekünk van, Jázmin és Zoárd. Számomra ők hárman, a családom a legfontosabbak, és személyes sikereim is az általuk, elsősorban a feleségem által nyújtott boldog magánéletben gyökereznek.

Büszke vagyok, hogy Magyarország egyik legsikeresebb vendéglátó vállalkozásának a New York kávéháznak és a Salon étteremnek a vezetésében részem van. Így a cég sikerét, mint saját sikeremet élem meg.

Büszke vagyok, hogy Magyarország legsikeresebb vendéglátó vállalatcsoportjában, mint Partnerre tekintenek rám. De nem csak ebben a szűk körben, hanem az élet más területén is sikerült korábbi példaképeim elismerését kivívnom.

Büszke vagyok szorgalmamra, kitartásomra és, hogy ezt nap, mint nap látom kollégáim és beosztottaim szemében visszaigazolódni. Örülök, hogy érezhetem tiszteletüket és szeretetüket.