2. OLDAL

Városliget Étterem
és Kávézó

A Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával

A Városliget Étterem és Kávézó egy modern, de ugyanakkor a Városliget és Budapest elmúlt 100 esztendejének történelmét és kultúráját bemutató polgári kávéház, valamint az ország első Törley pezsgőbárja. Megálmodóinak célja az volt, hogy a város szívében, történelmi környezetben zajló különféle aktív és inaktív programok kiegészítéseként nyújtsanak méltó vendéglátást. A főváros egyik emblematikus helyszínén, a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával. A hely különlegességei, a frissen pörkölt feketekávé és a szürkemarhából készült tányérhús Budapest aranykorát idézik fel.


BUDAPEST

A kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit a Városligeti-tó partján stílusos berendezéssel és békebeli hangulattal.

A Tóterasz egyszerű, de stílusos berendezésű vendéglátóhely, mely nem tolakodik az errefelé mindent átható békebeli hangulatba. Épp ellenkezőleg! 1895 óta működik terasz a tóparton, így kínálva üde történelmi utazást mindazoknak, akik szeretnének néhány pihentető órára kimenekülni a pezsgő nagyvárosi hangulatból. A kínálat az évek alatt persze változott, de egy klasszikus mindig megmaradt: az igazi hungaricumnak számító mangalica steak, melyet érdemes megkóstolni. A kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit.


BUDAPEST

Szeretek itt lenni. Jó arcok, finom kávé, friss tészták, csodás illatok. Mindig szól a zene. Néhány perc nyugalom, ami feltölt energiával.

Nagyvárosban élünk, mert nekünk ez a világunk. Ide születtünk vagy ide sodort az élet. Bármi is a törtnetünk, mi itt akarunk helytállni. Itt fogunk helytállni. Szeretjük a nyüzsgést, a tempót, azt hogy mindig van mit tenni. Dolgozunk, tanulunk, élünk, szeretünk. Minden változik, ezért nem unatkozunk. Szeretjük ezt a világot, mert kihozza belőlünk a legjobbat. Van egy hely, ahova mindig benézek. Megállok. Néha bent, de van, hogy kint. Szeretek itt lenni. Jó arcok, finom kávé, friss tészták, csodás illatok. Mindig szól a zene. Néhány perc nyugalom, ami feltölt energiával.


BUDAPEST

Gólvonal Bisztró

Kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására.

A Gólvonal Bisztró a Groupama Aréna étterme, sport pubja amely hétfőtől szombatig várja vendégeit sportos ételekkel, sok óriástévével, meccsekkel, Fradi játékosokkal és mérsékelt árakkal. Az étterem kiváló helyszíne üzleti megbeszéléseknek, egy kellemes ebédnek vagy vacsorának, esetleg a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására. Sport, foci, kényelmes parkolás, színvonalas ételek - ez a Gólvonal Bisztró a Groupama Aréna főépületében.


Parlament Kávézó

Fő célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem.

A Parlament Kávézó a budapesti Parlament látogatóközpontjában, a Kossuth tér északi felén található. Elsődleges célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, emellett nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek becsalogatása sem. Hangulatos teraszáról kiváló panorámát nyújt Budára. A kávézó - modern kortársaihoz hasonlóan - hideg és meleg italokat, süteményeket, szendvicseket, salátákat kínál megfizethető áron a betérő vendégeknek, gyors pultkiszolgálás keretében.


Hradec Králové

Töltődjön fel a Petrof Caféban – ahol kora reggeltől várják a vendégeket helyi pörkölésű kávékülönlegességekkel, friss szendvicsekkel és egyedi desszertekkel. Vagy fejezze be itt a napot, egy kellemes pohár bor, koktél és néhány finom falat társaságában.

A hely különlegessége az automatikus zongora páratlan zenei élménnyel járul hozzá a gasztronómiai élményekhez. A Petrof Café csapata catering szolgáltatások széles választékát kínálja házon belül és kívül – legyen az bármilyen céges vagy magán esemény. Küldetésük az Ön elképzeléseinek megvalósítása.


Hradec Kralove

„Dolce Vita - Restaurace”

A Dolce Vita egy modern stílusú étterem Hradec Kralove történelmi központjában sétálóutcákkal, terekkel és irodákkal körülvéve.

A menünk létrehozásakor nagy hangsúlyt fektetünk a friss termékekre, és főleg szezonális összetevőket kínálunk a helyi beszállítókból, a közeli gazdaságokból származó húsból, a Hradec Kralove környékéről származó frissvíz-halból és a minőségi nyersanyagokból szezonális és promóciós menükben. A helyi kapcsolatok elengedhetetlenek a Dolce Vita számára.


Budapest

High Spirits Bar

A márkás szeszes italok gyártása és forgalmazása terén világszerte piacvezető vállalat magyarországi székházában olyan különleges bárt és egyben bemutatóhelyet működtet, ahol a cég dolgozói és vendégei nemcsak prémium italokat találnak - mint például a Johnnie Walker, a Smirnoff, a Baileys vagy a Guinness -, hanem a cég által kínált friss és minőségi ételválasztékból is válogathatnak, melynek köszönhetően a kínálat kitűnik a céges vendéglátás átlagából.


Budapest

Fővárosi Nagycirkusz

Az itt található büfé kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.

Több, mint 30 év után végre a Fővárosi Nagycirkusz, Európa egyetlen valódi kőcirkusza megkapta a lehetőséget arra, hogy felzárkózzon külföldi társai mellé. Az előadásokban már korábban észrevehetővé vált, de az építészeti kialakítások, a büfékínálat megújítása valamint a Cirkuszban található kiegészítő programok csak most kaptak szabad utat. A Burg PS pompás kialakítással és választékkal rendelkező büfét hozott létre, így kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.

Sněžka

Bistro na Sněžce - Havas Csúcs

Csehország legmagasabb csúcsán várunk szeretettel!

Prágától 2 órányira, Cseh és Lengyelország határán, Csehország és a Szudéta vidék legmagasabb hegységében, az Óriás-hegységben 2016-ban nyitott meg két vendéglátó egységünk. A hegység legmagasabb pontjára, az 1602 méteren levő Sněžka, azaz „Havas csúcs”-ra vivő kabinos felvonó alsó és felső állomásánál várjuk télen a havas sportok szerelmeseit, tavasztól őszig pedig a túrázókat és kirándulókat. Kínálatunkban örnyékbeli termelőktől származó alapanyagokból készített hagyományos, ízletes cseh fogások és italok széles választéka található. Magasabban fekvő bisztrónkból lélegzetelállító panoráma nyílik a környező hegyekre, amely minden évszakban páratlan élményt kínál.


 
2. OLDAL
CLUB