2. OLDAL

Városliget Étterem
és Kávézó

A Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával

A Városliget Étterem és Kávézó egy modern, de ugyanakkor a Városliget és Budapest elmúlt 100 esztendejének történelmét és kultúráját bemutató polgári kávéház, valamint az ország első Törley pezsgőbárja. Megálmodóinak célja az volt, hogy a város szívében, történelmi környezetben zajló különféle aktív és inaktív programok kiegészítéseként nyújtsanak méltó vendéglátást. A főváros egyik emblematikus helyszínén, a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával. A hely különlegességei, a frissen pörkölt feketekávé és a szürkemarhából készült tányérhús Budapest aranykorát idézik fel.


BUDAPEST

A kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit a Városligeti-tó partján stílusos berendezéssel és békebeli hangulattal.

A Tóterasz egyszerű, de stílusos berendezésű vendéglátóhely, mely nem tolakodik az errefelé mindent átható békebeli hangulatba. Épp ellenkezőleg! 1895 óta működik terasz a tóparton, így kínálva üde történelmi utazást mindazoknak, akik szeretnének néhány pihentető órára kimenekülni a pezsgő nagyvárosi hangulatból. A kínálat az évek alatt persze változott, de egy klasszikus mindig megmaradt: az igazi hungaricumnak számító mangalica steak, melyet érdemes megkóstolni. A kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit.


BUDAPEST

Gólvonal Bisztró

Kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására.

A Gólvonal Bisztró a Groupama Aréna étterme, sport pubja amely hétfőtől szombatig várja vendégeit sportos ételekkel, sok óriástévével, meccsekkel, Fradi játékosokkal és mérsékelt árakkal. Az étterem kiváló helyszíne üzleti megbeszéléseknek, egy kellemes ebédnek vagy vacsorának, esetleg a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására. Sport, foci, kényelmes parkolás, színvonalas ételek - ez a Gólvonal Bisztró a Groupama Aréna főépületében.


BUDAPEST

Cziniel Cukrászda

Egy jó cukrászdát lehetetlen bemutatni. Oda kell menni és át kell élni az élményt - egy finom süteménnyel és egy jó kávéval üldögélni a kandalló előtt vagy a nyári napsütésben az árnyas teraszon, élvezve a finom illatokat és a csodás sütemények látványát. A Római parton található Cziniel Cukrászda Budapest egyik kedvenc helye, mely trendi, mégis megfizethető, mely tökéletes egy kellemes családi délután eltöltésére vagy akár üzleti találkozókra is.

Az üzletben rendelhetők klasszikus és különleges torták, sütemények és édességek, rendezvényekre, esküvőkre.


Parlament Kávézó

Fő célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem.

A Parlament Kávézó a budapesti Parlament látogatóközpontjában, a Kossuth tér északi felén található. Elsődleges célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, emellett nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek becsalogatása sem. Hangulatos teraszáról kiváló panorámát nyújt Budára. A kávézó - modern kortársaihoz hasonlóan - hideg és meleg italokat, süteményeket, szendvicseket, salátákat kínál megfizethető áron a betérő vendégeknek, gyors pultkiszolgálás keretében.


Budapest

High Spirits Bar

A márkás szeszes italok gyártása és forgalmazása terén világszerte piacvezető vállalat magyarországi székházában olyan különleges bárt és egyben bemutatóhelyet működtet, ahol a cég dolgozói és vendégei nemcsak prémium italokat találnak - mint például a Johnnie Walker, a Smirnoff, a Baileys vagy a Guinness -, hanem a cég által kínált friss és minőségi ételválasztékból is válogathatnak, melynek köszönhetően a kínálat kitűnik a céges vendéglátás átlagából.


Sněžka

Bistro na Sněžce - Havas Csúcs

Csehország legmagasabb csúcsán várunk szeretettel!

Prágától 2 órányira, Cseh és Lengyelország határán, Csehország és a Szudéta vidék legmagasabb hegységében, az Óriás-hegységben 2016-ban nyitott meg két vendéglátó egységünk. A hegység legmagasabb pontjára, az 1602 méteren levő Sněžka, azaz „Havas csúcs”-ra vivő kabinos felvonó alsó és felső állomásánál várjuk télen a havas sportok szerelmeseit, tavasztól őszig pedig a túrázókat és kirándulókat. Kínálatunkban örnyékbeli termelőktől származó alapanyagokból készített hagyományos, ízletes cseh fogások és italok széles választéka található. Magasabban fekvő bisztrónkból lélegzetelállító panoráma nyílik a környező hegyekre, amely minden évszakban páratlan élményt kínál.


 
2. OLDAL
CLUB