Vendéglátóegység üzemeltetés

Az Eventrend Grouphoz tartozó cégek számos vendéglátóhelyet üzemeltetnek, legyen szó szezonális könnyed, vagy egész évben a vendégek rendelkezésére álló gyors, de igényes, vagy elegáns, exkluzív éttermekről. Kínálatunkban nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi alapanyagok beszerzésére és felhasználására, amelyek séfeink keze által különleges, egyedi fogásokká alakulnak. Minket választó vendégeink nem csak jóllakottan, hanem gasztronómiai élményekkel gazdagodva, kollégáink figyelméről és profizmusáról meggyőződve távoznak – és térnek vissza.

parallax background


 
1. OLDAL

PopUp Chef

Menü Házhozszállítás

Hello, ez itt a PopUpChef, az Eventrend Group vezető séfjeinek gondozásában. Mi is az a PopUpChef? – Napi menürendelés - házhozszállítással. Miért PopUp? – Csak ugorj fel a weboldalra, válassz, rendelj, és a menü felugrik hozzád.

Miért Chef?

Mert értünk a vendéglátáshoz. Amikor nem látjuk a vendégeinket, akkor is. Mert tudjuk, hogy amit elkészítünk, azt szívvel-lélekkel tesszük, és amit az asztalra teszünk, az bizony finom. Van tapasztalatunk, és hozzáértésünk, amit nap mint nap igazoltunk eddig is Budapest számos ikonikus helyén, például a Séf Asztalánál, a Pre-Go-ban, a Brklyn-ban vagy éppen a világ legszebb kávéházában, a New York Café-ban. Nem mi találtuk fel a házhozszállítást. De azt kitaláltuk, hogyan tudunk mi olyan napi menüt készíteni, amely finom és tápláló, nem csillagászati az ára, azaz örömmel fogyasztható otthon, vagy az irodában, bármelyik nap. „Jót, s jól” tényleg ebben áll a titkunk, fogadjátok, illetve fogyasszátok egészséggel.

Szeretettel,

Az Eventrend Group vezető séfjei, a PopUpChef-ek.


Evezős Sörkert

Legenda a római parton. Az elmúlt három évtized alatt az „Evezős Sörkert” fogalommá vált a budapestiek körében, köszönhetően a Duna közelségének, a panorámás kerthelységnek és a hőségben is menedéket nyújtó öreg fák árnyékának.

A római part ikonikus vendéglátóhelye mindig friss hekkel, kiváló minőségű grill ételekkel, halászlével, 4 féle csapolt sörrel, házi készítésű limonádékkal és sok egyéb finomsággal, legfőképpen pedig remek hangulattal várja vendégeit kora tavasztól késő őszig, a hét minden napján. Az igényes háttérzene mellett élő zenével, a nyári főszezonban heti 2 alkalommal fergeteges retro bulikkal, törzsvendégeink által méltán kedvelt fellépőkkel tesszük felejthetetlenné az itt töltött estéket.


Bohém Étterem
és Rendezvényhelyszín

Az élmények, az öröm, az élet pillanatai igazán akkor jók, ha van kivel megosztanunk őket. A MÜPA épületén belül található különleges és exkluzív rendezvényhelyszínünk önmagában semmit sem ér. Kellenek hozzá azok a boldog és elégedett ügyfeleink, akik élettel töltik meg a teret. Akik megálmodják egyedi rendezvényeiket, és felkérnek bennünket arra, hogy azok megvalósításában a segítségükre legyünk.

Mi természetesen boldogan látunk hozzá a munkának, és alig várjuk, hogy szakmai tudásunk és tapasztalatunk legjavát nyújtsuk megrendelőinknek – igényeiket és elvárásaikat a legmesszebb menőkig szem előtt tartva. Minden kollégánk azt vallja, hogy a szaktudáson túl a szívünket is bele kell adnunk annak érdekében, hogy a végeredmény valóban felejthetetlen legyen.


P'Art Kávéház
és Bisztró

Krausz Gábor étel és kávékülönlegességei exkluzív környezetben Budapesten.

A MÜPA-ban, a Ludwig Múzeum földszintjén található P’art Kávéházban sztárséfünk modern, fiatalos ételeivel várjuk esténként, emellett egész napos kávéházi és ízletes cukrászsütemény választékkal kényeztetjük vendégeinket. A kávéház hatalmas terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, így Ön valóban kellemes, exkluzív környezetben találkozhat ismerőseivel vagy pihenhet meg. A kávézó kiváló helyszíne lehet előadás előtti vagy utáni felfrissülésnek vagy egy üzleti találkozónak. Térjen be egy ízletes süteményre vagy egy finom kávéra, pihenje ki itt a hétköznapok fáradalmait! Várjunk Önt szeretettel minden nap, hétfőtől vasárnapig.


New York Café

A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

A New York Kávéház különböző korokon átívelő története több rendszert, több sorsfordító történelmi változást is megélt. Mégis mindig sikerült újjászületnie, minduntalan pezsgett itt a kávéházi élet, állandó vendégei közé tartoztak a kényelemre, otthonosságra vágyó művészek, kiválóságok és a közemberek egyaránt. Újjáépítése a 2000-es évek elején fejeződött be, hogy patinája a huszonegyedik században is ugyanazt jelentse, amit egykor a szépségre és a részletekre jobban odafigyelő korban képviselt. A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.


Salon Étterem Budapest

Fine dining étterem Budapest szívében, a New York Palotában, Wolf András Executive Chef vezetésével.

A Salon étterem az „Esszenciális magyar gasztronómia” műhelye, mely a szépségéről híres New York Palotában kapott helyet. A fine dining étterem különleges hangsúlyt fektet a felhasznált alapanyagok minőségére, hiszen Wolf András Executive Chef személyesen tart kapcsolatot Magyarország számos őstermelőjével. A szezonális étlap kínálatában található hétfogásos menüsor, valamint a közel százféle magyar kézműves borból álló választék teljessé teszi a gasztronómiai utazást.


BUDAPEST

Egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy.

Brooklyn a Gozsduba költözött. Az a Brooklyn, ami Amerika olvasztótégelyeként mindenkit befogad és elfogad. Brooklyn, New York nyüzsgő városnegyede, tele élettel és értékekkel. Értékekkel, mint a sokszínűség, a nyitottság, a kreativitás, az inspiráció, a pezsgő élet vagy a streetfood. Egy városrész, mely gyárnegyedekből lett szórakozóhelyekkel van tele. Az a városrész, amelynek lakossága olyan színes és változatos, mint talán semmilyen más városé a világon. Brooklyn itt van. BRKLYN a Gozsdu udvarban. Egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy. A BRKLYN, hasonlóan Brooklyn számtalan helye mellett, a Gozsdu udvar ipari épületéből, trafóházából vált színvonalas bárrá. A BRKLYN Budapest olvasztótégelye, ahol barátok azok is, akik az életben nagyon különböző utakon járnak. BRKLYN itt barátokra találsz.


Budapest

Van egy hely a kedvenc plázánkban, ahol érezzük a törődést. A sok olcsó kommersz között megcsillan a gondosság. A mindennapi kedvenc ételeinket adják: rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, kézműves kolbászok, nudli házi lekvárokkal. Mindezt minőségi nyersanyagokból nagy szakértelemmel elkészítve. És micsoda élmény, pedig hányszor kóstoltam már ezeket az ételeket. És itt mégis más, rajonghatunk érte. Érzem, hogy itt odaállnak a főztjük mögé, büszkék rá és ebben bízhatunk. Nem luxus ez csak igényes, természetes és szerethető.

A Séf Asztala számunkra a törődésről, gondoskodásról szól, méghozzá egy olyan környezetben, ahol olykor elfeledik azt, mennyire is fontos, hogy mit eszünk, és azok milyen alapanyagokból készülnek.

A Séf Asztalánál egyértelmű a célunk: közkedvelt ételeket szakértelemmel, minőségi alapanyagokból frissen elkészíteni, méghozzá elérhető áron. Egy olyan helyet hozunk létre, mely nem a luxusról szól, csupán igényes, természetes, szerethető és éppen ezért hiteles, ugyanakkor reményeink szerint korszakalkotó is egyben, hiszen a csúcsgasztronómiában jártas séf ilyen környezetben még nem nyitott gyorséttermet.


Fakanál Étterem
és Bisztró

Tradicionális, kiadós magyar fogások és kitűnő borok a Vásárcsarnok galériáján. Karakteres, igényes ízvilág, minőségi szolgáltatás, külső helyszínen is!

A Fakanál Étterem és a mellette található talponálló bisztró 1999 óta Budapest szívében, a Vásárcsarnok galériáján várja vendégeit kitűnő ízekkel, házias jellegű fogásokkal, igazi magyaros konyhával, melyhez a szükséges alapanyagokat kizárólag magyar termelőktől vásárolja. Kínálatából soha nem hiányoznak a már sokak által elfeledett tradicionális, kiadós magyar étkek és a kitűnő borok. A Bisztró kínálatának házias karakterét a frissen sült langallók, hurkák, kolbászok, pecsenyék adják.

A Fakanál Étterem mellett házias-magyaros ízeit kínálja egy hangulatos talponálló büfé a maga természetes egyszerűségével: a Fakanál Bisztró, mely leginkább nagymamáink éléskamrájára emlékeztet, ahol a mindennapok háztartási eszközeivel és házias ételek kínálatával találkozhatunk.


 
1. OLDAL
CLUB