Karrierút

Cégcsoportos pályafutásomat a Parlamentben kezdtem felszolgálóként, amelyet pár hónap elteltével az akkori nevén Boscolo New York Palace bankett részlege váltott fel. Vezetőim támogatása mellett rövid időn belül a szálloda bankettvezetőjévé léphettem elő. A két év szállodában eltöltött idő után lehetőséget kaptam visszatérni a „gyökerekhez”, felkértek a Parlament rendezvény- és bankettigazgatói pozíciójának betöltésére. Az Országház éttermeinek, büféinek vezetése mellett több ízben koordináltam Magyarország Köztársasági elnökének, Miniszterelnökének, valamint a Magyar Országgyűlés Elnökének fogadásait, továbbá a 2014-es évben rendezett Operabál cateringért felelős személye voltam. A közel öt év rendezvényétkeztetési területen eltöltött idő alatt a protokolláris rendezvények mellett a számos, kisebb és nagy létszámú esemény szervezésére és sikeres lebonyolítására egyaránt örömmel tekintek vissza.

2014-ben a rendezvényszervezés világát magam mögött hagyva vendéglátó-ipari egységek üzemeltetésében, és a gazdálkodási folyamatok nyomon követésében találtam meg a számomra új kihívásokat. Jelenleg a Magyar Országház Látogatóközpontjában működő Parlament Café, valamint a Kossuth téren található Séf Asztala egységek ügyvezetői pozícióját töltöm be.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést mind szakmailag, mind vezetői személyiséget tekintve. Elsők között zártam sikerrel az Eventrend Tehetségakadémia átfogó képzését, amely számos területen segíti mindennapi munkám és a munkatársaim felelős vezetését.

Személyes misszió

Adj, hogy kaphass! – Az élet számos területén igaznak vélem, a vezetői munkám során kiemelten vallom.

Amire büszke vagyok

Büszke vagyok az elmúlt tíz évben megtett karrierutamra, annak sokszínűségére, arra, hogy ezt az Eventrend „zászlaja” alatt járhattam be. Különös büszkeséggel gondolok hazánk közjogi méltóságainak fogadásain betöltött szerepemre, főként, hogy mindezt huszonévesen elérhettem.