Köszönjük, hogy velünk játszottál. Ezen az oldalon többet is megtudhatsz szállodáinkról. Ha valamelyik megtetszett, várunk szeretettel! Szép nyarat kívánunk :) 

Öt vidéki szállodánkban lehetőséged van arra, hogy kedvedre kikapcsolódj és megtaláld a Hozzád illő pillanatot. Mindegyik hotelünk a természet közelségével, kiváló konyhával és rengeteg programlehetőséggel vár. Portfóliónkban található gyermek- és bababarát szálloda, felnőttbarát wellness hotel, vidéki hangulatú, négycsillagos birtok, kellemes siófoki családbarát szálloda, valamint a természetbe simuló noszvaji hangulatos hotel.

Garantáljuk, hogy a szállodák oldalain mindig a legjobb árakat és a legjobb ajánlatokat találod, és törzsvendégünkként további kedvezményekhez juthatsz. Az Eventrend Hotels megoldásokat kínál, nem kompromisszumokat!

Szeretettel várunk szállodáinkban!

oxigen-hotel
zichy-hotel
tunderkert-hotel
duna-hotel
rhb-hotel

Miért érdemes az Eventrend Hotels-t választani?

Családi pihenés? Romantikus wellness hétvége? Lazulás a haverokkal? Mi minden kérdésre választ adunk! Szállodáink között megtalálhatja a megfelelőt akkor is, ha nyugalmas környezetre, Balaton-parti pezsgésre, szórakoztató programokra, esetleg kulináris élményekre vágyik. Öné a választás szabadsága!

Csobbanj bele a nyárba!

Napsütés, friss levegő, gyönyörű természetközeli helyek, finom ételek várnak Rád szállodáinkban.

 

A legjobb árat honlapunkon találod!

A gyerkőcökkel utazol, a nagyiék is jönnek, vagy inkább romantikus vakáció van tervben?

Élmények tengere, boldog pillanatok, színvonalas szállodai szolgáltatások - ilyen egy tökéletes nyaralás.

Foglald le most a nyaralásod, és később már nincs más dolgod, csak becsomagolni az alvómacit és a naptejet!

Egy csokorba fűztük legkedvezőbb tavaszi ajánlatainkat

Miért várna nyárig a pihenéssel? A borongós tél után végre mozdul a természet, ébredjen vele ön is!

A legjobb árat honlapunkon találja!

Itt a kikelet. Kizöldül a természet, élettel telnek meg a csendes és kopár hétköznapok. A Nap sugarai melengetik testünket és lelkünket, békés feltöltődésre csábítva meseszép hoteleink egyikében.

Megkapó pillanatok, a szabadság élménye, fenséges ételek és minden igényt tökéletesen kielégítő szállodai szolgáltatások várnak önre.

Engedje, hogy elkényeztessük, pihenje ki nálunk a hosszú bezártság időszakát!