Eventrend kezdőlapEventrend kezdőlapeventrend-logo-mobileventrend-logo-mobil
  • HOTEL
  • EVENT
    • Catering & Programszervezés
    • Rendezvényhelyszín
    • Rendezvény ajánlatkérés
  • GASTRO
    • Vendéglátás
    • Étel házhozszállítás
    • Asztalfoglalás éttermeinkbe
  • KARRIER
    • Misszió
    • Vezetőink
    • Karrier
    • Befektetőknek
  • Magyar
  • Rendezvény
✕

Új távlatokat is jelenthet a járványhelyzet

január 20, 2021
„Mi sem csodát árulunk, csak tisztességes alapanyagból készült, tisztességes kenyeret és pékárut” Új megoldásokra, kreatív lehetőségek megtalálására sarkallta a járványügyi helyzet a vendéglátásból élőket. Közöttük is vannak olyanok, akik teljesen új dimenziókban kezdtek el gondolkozni, mint ahogy tette ezt Wolf András séf, valamint a Séf Asztala ügyvezető igazgatója, Vona Balázs, amikor kiköltöztek a piacra. Nagyon valószínű, hogy ezzel a pandémia egy újabb üzleti lábat adott a Séf Asztalának.

A sashalmi piacon heti négy napon árulunk hetek óta, a rákoskeresztúri piacon még csak most, január elején jelentünk meg, reméljük, ugyanakkora sikerrel, mint a sashalmi piacon – mondta Wolf András. Arra a kérdésre, hogy a személyes ismertségének köszönhető-e a nagy érdeklődés, elmondta: inkább a termék iránti bizalom a jellemző. Hozzátette: a sashalmi piacon, ha az üzletbe betér egy néni, először csak egy kis pékárut vesz, teljesen mindegy, ki áll a pult mögött. Aztán másnap már megpróbálkozik a kenyérrel és mivel azt kapja, amire vágyik, újra visszatér.

A karácsonyi időszakban a töltött káposzta, bejgli, halászlé rendelés, amit a piacon leadtak a Séf Asztalához, már ebből a bizalomból jött össze. Mivel szerették a kenyeret, feltételezték, hogy a többi termék is legalább ilyen jó minőségű, és látatlanban mertek előrendelni. Persze, egy jó minőségű kovászos kenyér drágább, mint a boltban kapható tömegáru, de ez a különbözet havi 3-4 ezer forintot jelent, ez egy olyan luxus, amire szívesen költenek még a legkisebb keresetűek, nyugdíjasok is, mert minőséget kapnak cserébe. Wolf András hozzáfűzte: az egész piacos árusításban az a legcsodálatosabb, hogy a vendégkörünk 70 százalékát már személyesen ismerjük, rengeteg a pozitív töltés és pozitív visszajelzés. Az újabb vásárlók pedig hallomás útján néznek be hozzánk, és jó eséllyel ki is tartanak mellettünk. Mi sem csodát árulunk, csak tisztességes alapanyagból készült, tisztességes kenyeret és pékárut.

Wolf Andrásról már régóta tudjuk, hogy rajong a minőségi kovászos kenyerekért és pékárukért. Csapatával éveken át kísérletezgetett az igazán jó minőségű és nagyobb mennyiségben is előállítható kenyér megalkotásában, mindezt úgy, hogy a saját nevelésű kovászé legyen a főszerep, más – a tömegtermelésben általában felhasznált - adalékanyagok ne kerülhessenek a termékbe. Az Eventrend Grouphoz tartozó Séf Asztala Kossuth téri éttermet tavaly februárban már ennek szellemében alakították ki és adták át, hiszen ott egy sütödét is létrehoztak, a kenyeret és pékárut pedig ott helyben, frissen lehetett megvásárolni, ezen kívül eladásra a Római parton lévő Cziniel cukrászdába is szállítottak. A hatályos rendelkezésnek megfelelően a Kossuth téren és a Czinielben továbbra is kérhető elvitelre ilyen termék.

A Kossuth téri üzletben kiépített infrastruktúra és a bevállalós gondolkodás nagyon jól jött a második hullámnál, és bár pontosan most sem lehet tudni, meddig tartanak a korlátozások, Vona Balázs, a Séf Asztala ügyvezető igazgatója a piacozásban látja a Séf Asztala újabb üzleti lehetőségét. Mint mondta: várakozáson felüli sikereket értek el a sashalmi piacon, ahol egyébként az üzlethelyiséget a saját kezükkel újították fel Wolf Andrással karöltve. Most már a rákoskeresztúri piacon is elérhetők a Kossuth téren lesütött kenyerek és pékáruk, és még az idén 2-3 újabb piaci bolt megnyitását tervezik. Hozzátette: akkora sikere van az ilyen módon elérhető kenyereknek, hogy valószínűleg a korlátozás után is fenntartják az értékesítési pontokat. Ha pedig a Kossuth téri sütöde kapacitása már nem elegendő, nem kizárt, hogy egy újabb sütödét nyitnak valahol az agglomerációban. A távlatokat tekintve, nem csak a saját értékesítési pontok – a Séf Asztala Kossuth tér, Cziniel cukrászda, piaci üzletek – fenntartását tűzték ki célul, de a nyitás után szívesen lennének más éttermek beszállítói is.

Megosztás

Kapcsolódó bejegyzések

Centrál kávéház
november 22, 2021

A Centrál kávéház története


Olvass tovább
november 22, 2021

Új ékkővel gazdagodott az Eventrend Group történelmi portfoliója


Olvass tovább
Touché event
október 19, 2021

Illúziókat árulnak, díjakat nyernek


Olvass tovább

Legfrissebb cikkeink:

  • Mivel lepd meg a számodra kedves hölgyeket? – Nőnap powered by Eventrend Group február 28, 2023
  • És újra Valentin-nap! február 8, 2023
  • Emeld művészi szintre a rendezvényed! január 30, 2023
  • Ünnepel a Symbol Budapest! január 30, 2023
  • Álomesküvő? Váltsd valóra! január 18, 2023

Kapcsolat


info@eventrend.hu

Gyors linkek


Adatkezelési tájékoztató
Karrier

Közösségi média


© 2019 Eventrend Group. Minden jog fenntartva. Weboldalt készítette: Alberti Dorina
    • Nem érhető el fordítás ehhez az oldalhoz